Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lesz baba, nem lesz baba? Ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz baba, nem lesz baba? Ne őrüljek meg előre, vagy tanácsos? .

Figyelt kérdés

Október elsején, este 11-kor aktusunk közben kiszakadt az óvszer...

Nos, a párom az első aktus előtt velem együtt forró vízben fürdött (állítólag ez is jelent valamicskét férfiaknál), és a picit későbbi, második 'közösülésnél', azaz a második adagjánál történt az óvszer kiszakadása...

Miután kiderült a dolog, egyből megfürödtem alaposan (zuhanyoztam).

Egy órakor indulunk nőgyógyászatra, 72 órás tablettáért.. 1 óra múlva lesz 12 órája az eset megtörténése.

Hogy őszinte legyek, rettegek.. A stressztől a menstruációm egyébként is késni szokott..

Valaki tudna valami konkrétat mondani?

Minden egyéb szerencsétlenkedős-nemtapasztaltságtól eltekintve! Nem kioktatásokat várok! Akárkivel előfordulhat...

2010. okt. 2. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha a 72 órás tablettát beveszed nem lesz baj hiszen még "időben vagytok", viszont minél hamarabb veszi be valaki a tablettát annál jobb.
2010. okt. 2. 10:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
2010. okt. 2. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt elég sok dolog befolyásolja, hogy terhes leszel-e. Pl. a ciklusod mely periódusában történt az aktus. Ha ovulációkor vagy a környékén, akkor sokkal gyorsabban termékenyülsz meg és a létrejött terhességet nem szakítja meg a tabletta. Ha viszont a ciklus vége vagy eleje felé jársz, akkor elég kevés a valószínűsége.

Nálunk is kiszakadt a gumi és kb fél nap után tudtam bevenni a tablettát, de nem lett semmi gond. Én akkor már terméketlen állapotba voltam.

Amúgy meg a 72 órás is felborítja a ciklusod és elég sokat késhet a menstruációd ill. elég kevés vagy túl sok a vérzés. Ha nagyon kevés, akkor mindenképp vegyél terhességi tesztet mert volt már rá pl. hogy valaki terhes volt és menstruált is.

Remélem segítettem.

2010. okt. 2. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Lesz baba.
2010. okt. 2. 11:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Második válaszolónak köszönöm szépen, még úgy egy hete bőven lenne a menstruációmnak majdnemhogy, szóval akkor nem aggódok egyelőre..

A harmadik válaszoló meg üljön bele egy kamionnyi üvegszilánkba. :)

2010. okt. 2. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha ovulációkor vagy a környékén, akkor sokkal gyorsabban termékenyülsz meg és a létrejött terhességet nem szakítja meg a tabletta"

Abban igaza van,hogy ovuláció környékén valószínübb a megtermékenyítés,de a terhesség létrejöttét a beágyazódástól számítjuk,ami minden esetben több,mint 12 nap után történik.A tabletta valóban nem szakítja meg a már létrejött terhességet,vagyis a beágyazódás után már nem tud vele mit kezdeni,de pont ezért kell 72 órán belül bevenni,hogy még időben leváljon a méh nyálkahártyája és ne is legyen hova beágyazódnia.

Ha időben beveszed jó esélyed van,hogy ne ess teherbe,de két hét múlva csinálj tesztet is!

2010. okt. 2. 13:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma, háromkor vettem be a gyógyszert, nem hánytam ki egyelőre, és az akkori időpontban jártam 15 óránál. Az ügyeletes doktornő azt mondta, hogy nincs ok pánikra, de a menstruációmra B terv miatt figyeljek majd oda. Biztos, hogy nem lesz probléma..?
2010. okt. 2. 16:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Ajj.. Nem 15, hanem 16.. Na..
2010. okt. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!