Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet terhes? Kérdés lent.
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a barátommal mindig óvszerrel védekezünk. Nem szakad ki és nem csúszott le,akkor már biztosan meg vagyok védve a terhességtől ugye? Mert ugye ott az a 3%...Vagy az pont ezekre a 'balesetekre' vonatkozik? Kérlek normálisan válaszoljatok, mert ameddig meg nem jön,minden hónapban görcölök és szomorkodom,hogy ugye nem estem teherbe. Köszönöm.:)2010. okt. 2. 10:23
1/4 anonim 

válasza:

Az a 3% nem 3%.
3%-10% közötti az esélye a teherbeesésnek akkor, hogyha MINDEN VÉDEKEZÉS NÉLKÜL belédélvez a barátod.
Az óvszernél 1% alatti a kockázat, de ez arra vonatkozik, hogy kb. ilyen mértékben szakad ki az óvszer, vagy lecsúszik, vagy nem aktus elején veszik fel, stb.
Ha garantáltan nem szakadt ki az óvszer (fújj bele, töltsd meg vízzel tesztként) és nem is csúszott le nameg időben felhúztátok akkor a teherbeesés esélye 0,0%. Csodák nincsenek, a spermium nem tud átteleportálni a gumi anyagán, ha nem lyukas.
2/4 anonim válasza:
Hát a tényleg nem szakadt ki akkor nem kell félned meg ha nem csúszott le!!!Mert akkor nem lehetsz terhes!!!És ne szomorkodj nincs rá okod!!!Mert mivel még nem szedsz fogamzásgátlót addig nem biztos hogy be áll normálisan a menszeszed!!És lehet hogy felváztál és lehet hogy azért nem jön meg kicsit össze zavarhatta a dolgokat!!!Nekem is volt ilyen!!Volt olyan hogy 2 hónap kimarad én is tiszta depi voltam!Már el mentem dokihoz is meg minden és őő is kérdeztem hogy mostanság nem e voltam meg fázva én mondta hogy de erre mondta hogy akkor azért nem jött meg!!!De azt meg szeretném kérdezni hogy mien idős vagy???
3/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy nem jön meg. Bocsánat.Összekutyultam a dolgokat.Szóval megjön,csak minden hónapban sztresszelek, hogy na most vajon meg fog-e jönni.és ez nem kóser.De köszönöm a normális válaszokat!:)
2010. okt. 3. 08:42
4/4 anonim válasza:
Jha értelek!!Akkor ha semmi nem történik a gumival baj nem lehet!!!Én is volt hogy tiszta depi voltam mert nem jöt meg de nekem volt oka kiszakadt a gumi de szercsére a pasi kihúzta az előt h el ment volna!!Szóval tényleg ne stresszeld magad ha nincs rá ok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!