Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hogy folyik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hogy folyik?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót abba kellett hagynom az ok most mindegy. Amikor bennem fel van a pharmatex felolvadva és misszionáriusban vagy kutyában csináljuk akkor nem folyik ki, csak utána meg másnap, DE ha mondjuk felolvadt és én vagyok fölül akkor a gravitáció miatt muszáj kifolynia, úgy is hat? Mióta pharmatexezünk urammal még nem voltunk sokat együtt, és nem mertem felülre menni mert nem tudtam ezt az infót, és erre vonatkozó infó nincs a betegtájékoztatóban vagy itt a többi kérdésben ill. válaszban. Aki régóta használja főleg annak a válasza érdekelne. A pharmatex melyik típusa mar kevésbé? Eddig a tablettát próbáltam.

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2010. okt. 1. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Folyik, és ráadásul k*rva keserű... Tapasztalat...

Jobb ha kimarad a p*ncinyalás ha használod, mert nem fog örülni a barátod...

2010. okt. 1. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a krém vált be, igaz a többit nem próbáltam. De a krém jó. Nem csíp, nem irritál és nem folyik, csak órákkal a szex után. Mondjuk be kell tartani mindent, amit a betegtájékoztató ír, de ami még az előnye, hogy felhelyzés után rögtön hat, nem kell várni 10 percet. Remélem segített! :-)
2010. okt. 1. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
folyik nagyon... az ágyneműt szinte mindig összekoszoljuk, meg utána is egy darabig, amíg ki nem folyik az összes, ha felállok, sétálgatok egy ideig jön kifelé
2011. febr. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!