Lehet, hogy a pharmatex folyik még mindig?
Figyelt kérdés
vasárnap szeretkeztem a párommal, pharmatexet használtam (meg óvszert ), viszont aznap szinte semmi nem jött ki belőlem a pharmatexből, de most meg 2-3 napja mintha folyna ki belőlem. Lehetséges, hogy most folyik ki? Ilyen sárgás, néha kis fehér darabokkal. Nincs égető,viszkető, csípő érzésem. Köszönöm a válaszokat.2009. jan. 13. 11:04
1/5 anonim válasza:
A pharmatex fehér!De szagold meg és ha pharmatex szaga van,akkor az!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ezért is aggaszt mert annak fehérnek kellene lenni, nekem meg inkább sárga, de ha megszagolom akkor normális hüvelyváladék szaga van. Azért gondolom, hogy még a pharmatex lehet, mert amikor pisilek inkább akkor jön ki, és állagra inkább olyan gyógyszerformás. Csak nem értem hogy miért sárga :(
köszönöm a válaszod
2009. jan. 13. 13:42
3/5 anonim válasza:
Lehet,hogy már kezd száradni!Vannak olyan krémek is,amik besárgulnak, amikor száradnak!Próbálj meg hüvelyöblítést végezni, aztán ha napok múlva se múlik el, irány a nőgyógyász!
4/5 A kérdező kommentje:
Van itthon olyan hüvelytabletta, ami gombára illetve folyás helyi kezelésére alkalmas. Nem lenne jó, ha megpróbálnám azt (3 tabletta maradt), aztán ha nem múlik el, akkor megyek csak orvoshoz? Igazából most nem nagyon van rá lehetőségem hogy elmenjek.
2009. jan. 14. 09:39
5/5 anonim válasza:
Hát ahogy gondolod...de azért,ha jó ideig nem múlik el,tényleg fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!