Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumin kívül milyen nem hormonális fogamzásgátlót használtál már és mi volt a véleményed?
Én használtam méhszájsapkát spermiciddel. Szerintem remek találmány, nem nehéz felhelyezni, csak annyi a lényeg hogy aktus előtt 20 perccel és aktus után legalább 6 óráig bent legyen.
Amúgy sem én nem éreztem, sem a párom.
Mi kiegészítő védelemnek használjuk ha ovulációm van, mert alap esetben óvszerrel védekezünk, de volt hogy pont ekkor lecsúszott és az indokolatlan sok ideget így meg lehet előzni.
Az a réz spirál?
Nem fájt, amikor felhelyezték?
igen, az
de
de 5 évente kell cserélni, megéri
7-es, a méhsapkát is onnan rendelted vagy ahhoz elmentél nőgyógyászhoz? Interneten azt írják, hogy nőgyógyászhoz kell vele menni de nem tudom mennyire van kedvem/energiám elmenni többször is, hogy megtaláljuk a megfelelő méretet....
6-os, köszönöm! Nem tudod véletlen mennyibe kerül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!