Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek lehetek terhes?
Első. :DD
Tanuljátok meg végre: védekezés nélkül gyerek lesz, legyél a menzeszed bármelyik szakaszában is. Az, hogy a fiú vigyáz, meg úgy hülyeség, ahogy van. Szóval sajnos becsuszhatott a baba. De az is lehet, hogy csak összeszedtél valamilyen fertőzést.
Én inkább arra tippelek, hogy beszívtál egy jó kis gombát. Két dolgot kéne a hülye fejedbe beleverni:
- Védekezés nélkül nem szexelünk, csak ha gyereket akarunk.
- Menstruáció alatt nem szexelünk, csak ha fertőzést akarunk. (És még undorító is.)
Szóval bírd már ki azt az öt napot, meret így meg böjtölhetsz legalább egy hétig.
"a kerdes sztem nm arrol szol h huje vok v nem"
akár arról szól a kérdés, hogy hülye vagy-e vagy nem muszáj leírnom, hogy igen az vagy :D mi az, hogy huje vagy az hogy hujess?
"tom kovettem el hibat stb stb de nm ck en vok az egyeduli szoval ......:)
"
Ez aztán az érvelés:D Ha már más is hülye, te miért ne lehetnél az? Ha más szexel védekezés nélkül, és abortuszra megy, te miért ne tehetnéd?
Egyébként egyrészt: Igen, lehetsz terhes. Bár a teszt vszínűleg már kimutatta volna, szóval elég kicsi rá az esély. Csinálj még egyet, ha az is negatív, akkor nem túl esélyes.
Viszont a "fehérfolyásomnak iszonyú szaga lett" egyértelműen arra utal, hogy összeszedtél vmi fertőzést. Talán orvoshoz kellene fordulnod...
És hogy egy kicsit felvilágosodj, bemásolok vmit, amit egy NŐGYÓGYÁSZ írt:
Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet?
Nem megengedett. A menzesz alatt a szülőcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levő kórokozók a méhűrbe, szerencsétlen esetben a petevezetőkön át a hasűrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a későbbi méhenkívüli terhességeknek is. Nagyon sok nő fenyegető réme a meddőség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet.
Megmondom őszintén, magasról teszek rá, mit csinálsz. Nem nekem lesz szar, ha meddő leszel.
De ha már vki veszi a fáradtságot arra, hogy válaszoljon a kérdésedre (amit mellékesen KÍN elolvasni, mert arra sem vagy képes, hogy normálisan írj), akkor esetleg megköszönhetnéd.
Ha meg nem bírod a kritikát, akkor ne itt sajnálkozz, meg ne itt tegyél fel kérdést. Ez egy olyan oldal, ahol mindenki beírhatja amit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!