Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlo tabletta abbahagyasa utan mikor jott meg eloszor a mentsruaciotok?
Figyelt kérdés
Nekem mar 33 nap telt el,de meg semmi:(2010. szept. 30. 15:35
11/13 anonim 

válasza:

Nincs semmilyen jele, csak akkor derül ki ha abbahagyod a gyógyszert.
12/13 anonim 

válasza:

Én a szedés megkezdése után kb 8 hónappal abbahagytam egy hónapra (béna voltam, és elfelejtettem elkezdeni a szedést...). Nekem akkor megjött a következő havi rendesen. De nagyon sok ilyet hallok, hogy nem jött meg utána. Én arra lennék kíváncsi, mennyi szedés után lettek ezek a "tünetek"? És ezek szerint az utána adott gyógyszer megindítja a peteérést, de nem tartja fenn, viszont lehet gyereke az illetőnek, ugye?
13/13 anonim 

válasza:

Nekem fél év szedés is elég volt, hogy teljesen összezavarja. Igen, attól még elvileg lehet az illetőnek gyereke, ha mesterségesen beindítják a peteérést. De nem vagyok én sem szakavatott ebben a témában, csak az évek során szerzett tapasztalataimat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!