Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlo tabletta abbahagyasa utan mikor jott meg
eloszor a mentsruaciotok?
Nem akarlak megijeszteni, de nekem először 2 hónap után jött meg, másodjára pedig 4 hónap után :S Most másfél év után mondhatom el, hogy majdnem minden hónapban van mensesem. Remélem neked hamarabb rendbejön.
2010. szept. 30. 16:30
Nekem fél év után, addig semmi. Mondjuk én sokáig szedtem, kb 10 évig.
2010. szept. 30. 16:37
Nekem nem jött meg többet,csak orvosi segítséggel.Azóta sem állt be és csak mesterségesen tudják "előidézni".
2010. szept. 30. 21:47
Én tavaly augusztusban hagytam abba, akkor még ugye megjött majd csak okt. végén de akkor is úgy hogy elkezdtem cickafark teát inni, majd utána elég sokáig ittam még palástfűvel együtt, úgy megjött de sose volt pontos! Most már megjön rendesen, de van hogy késik pár napot van hogy hamarabb érkezik pár nappal, sose pont időben! Igaz nekem előtte is rendszertelen volt! De mostanra már úgy ahogy rendeződött a dolog, így több mint egy év után!
2010. okt. 2. 13:31
Nekem van olyan ismerősöm, akinek csak 1 évvel később jött meg először, miután abbahagyta a szedést :(
2010. okt. 2. 14:48
mesterségesen ezt hogy lehet előidézni? meddig szedted a tablettát?
2011. jún. 3. 17:42
3 évig szedtem fogamzásgátlót.Aztán abbahagytam és nem jött meg magától.Pár hónap után az orvos írt fel gyógyszert,amitől megjött.De a következő ciklus megint kimaradt,vagyis,amikor szedtem a felírt gyógyszert,akkor volt vérzésem,amikor nem,akkor nem.Ez évek óta így megy.
2011. jún. 3. 20:22
Bocsánat, hogy így belekérdezek, de én is szedek majdnem 3 éve, és úgy néz ki, még 4-5 évig biztos fogom... Akinek nem jött meg utána, az mennyi ideig szedte? És amikor gyógyszerrel jön meg, akkor rendesen megjön, szóval van peteérés, vagy csak megvonásos, mint a fogamzásgátlóval? Ha nincs peteérés, akkor az gyakorlatilag meddővé vált, akinek nem jön meg, nem? :O
2011. jún. 3. 22:36
Remélem tudjátok, hogy ezek a gyógyszereket amik meghozzák a vérzést csak akkor szabad használni ha gyereket szeretnétek... Nekem is ez volt a problémám, hogy fogamzásgátló után nem volt vérzésem, volt hogy 3 hónap kimaradt stb.. Erre semmilyen gyógyszer sincs. Ugyanis amivel meg lehet hozni a vérzést, csak kb. fél évig hatásos. Tehát ha szeded fél évig, lesz vérzésed, de utána hatástalanná válik. Szóval ezt a gyógyszert csak akkor szabadna használni, ha babát akarsz. Ezt nőgyógyász mondta nekem.
Én fél évig szedtem a fog.gátlót, és most 2 évvel az abbahagyás után sem rendszeres a ciklusom.
2011. jún. 4. 11:19
Basszus a fogamzásgátlónak ennyire negatív oldala is van??
Elkezdtem szedni, 1 hónapon vagyok eddig túl, de én nem szeretném ilyen gyógyszerekkel mesterségesen 'meghozni'. 19 éves vagyok, de szeretnék majd gyereket. Nem akarom, hogy akkor majd ez problémát okozzon:(
Vannak ilyen valami utaló jelek? Hogy már többet nem igazán fog megjönni
2011. jún. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések: