Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés Vélemények?
Van két történtetem a saját ismeretségi körömből:
Volt egy barátnőm, aki megszakításossal védekezett. Éveken át, több partnerrel is.
Sosem esett teherbe.
Meg is volt győződve, hogy a módszer működik.
Aztán férjhez ment, és kiderült, hogy meddő.
________
Amikor tavaly szültem, meséltem a kórházban egy lánynak, hogy nagyon nehezen fogantam meg.
Ő azt mesélte, hogy "Palika szinte azonnal jött, egy hónap után. Pedig védekeztünk. A naptár módszerrel."
Tudom, hogy a megszakításost kérdezted, és a két történetben csak egy megszakításos van, a másik naptár módszerről szól.
De egyik sem védekezés.
A középkorban talán az is volt.
De azóta több jut nekünk hihedelmeknél.
Több okból kifolyólag sem jó védekezés:
1. A férfi előnedvében már lehetnek (vannak) spermák olyan számban, hogy elegendő a megtermékenyítésre,
2. Nem mindig sikerül idejében kihúzni a hímvesszőt és a spermiumot belelövelli a hüvelybe,
3. Nem tud a pár önfeledten, teljes odaadással beleélni magát a szeretkezésbe. Főleg a férfi azért, hogy idejében húzza ki, nehogy elkéssen, a nő meg azért, hogy vajon a férfi idejében kihúzza-e.
#3-asnál a pont. Tökéletesen vázolta a lehetséges eseményeket.
Azt már kevesen tudják, hogy az ilyen megszakításos dugás vége a szakítás/válás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!