Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos védekezés Vélem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos védekezés Vélemények?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az nem védekezés.
2022. nov. 15. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van két történtetem a saját ismeretségi körömből:

Volt egy barátnőm, aki megszakításossal védekezett. Éveken át, több partnerrel is.

Sosem esett teherbe.

Meg is volt győződve, hogy a módszer működik.

Aztán férjhez ment, és kiderült, hogy meddő.

________

Amikor tavaly szültem, meséltem a kórházban egy lánynak, hogy nagyon nehezen fogantam meg.

Ő azt mesélte, hogy "Palika szinte azonnal jött, egy hónap után. Pedig védekeztünk. A naptár módszerrel."

Tudom, hogy a megszakításost kérdezted, és a két történetben csak egy megszakításos van, a másik naptár módszerről szól.

De egyik sem védekezés.

A középkorban talán az is volt.

De azóta több jut nekünk hihedelmeknél.

2022. nov. 15. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Több okból kifolyólag sem jó védekezés:

1. A férfi előnedvében már lehetnek (vannak) spermák olyan számban, hogy elegendő a megtermékenyítésre,

2. Nem mindig sikerül idejében kihúzni a hímvesszőt és a spermiumot belelövelli a hüvelybe,

3. Nem tud a pár önfeledten, teljes odaadással beleélni magát a szeretkezésbe. Főleg a férfi azért, hogy idejében húzza ki, nehogy elkéssen, a nő meg azért, hogy vajon a férfi idejében kihúzza-e.

2022. nov. 15. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3-asnál a pont. Tökéletesen vázolta a lehetséges eseményeket.

Azt már kevesen tudják, hogy az ilyen megszakításos dugás vége a szakítás/válás..

2022. nov. 15. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A megszakítás olyanoknak való, ahol a nő valami miatt nem szedhet fogamzásgátlót ÉS nem gond, ha besikerül a baba.
2022. nov. 16. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ajánlanám, csak olyan stabil kapcsolatban, ahol nem lesz belőle probléma, ha esetleg nem működik a módszer. Nem árt, ha a nő tisztában van a ciklusával (ez is csak akkor segít, ha pontos szokott lenni) és a várható peteérés előtt már 3-4 nappal mást is használtok, mondjuk gumit, és az ovuláció után is kivárjátok ezt az időt. Tudom, hogy nem mindenki tudja pontosan magáról, hogy mikor van peteérése, ezért is nem túl megbízható a módszer.
2022. nov. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!