Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a honapban má 1X megjött a menzeszem. De amikor éppen szeretkeztünk a párommal akkor ujra vérezni keztem. Lehetséges hogy elöbb megjött?
Figyelt kérdés
Vagy fennál a terhesség veszélye??
( Elore és értelmes válaszokat várok) Köszönöm
2010. szept. 29. 00:36
1/4 anonim válasza:
Miért jelentené a szabálytalan vérzés a terhességet? Mindenki ezeket kérdezni, csak más formában. Nem, nem vagy terhes!!
2/4 anonim válasza:
hány éves vagy, nekem voltilyen 16-17 éves koromban,de az is lehet h. túl hevesek voltatok és azért vérzel.De kétlem h. terhes lennél,de menj el orvoshoz és ő megmondja a tutit.
3/4 anonim válasza:
Ha komolyabb a vérzés, mint egy normál menzesz, akár vetélésről is szó lehet... ez csak az én véleményem, de az is lehet, hogy csak menzesz.
Menj nődokihoz, ez nem szakértői fórum!
Ez csak jótanács.
4/4 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? És ha igen,akkor az első levelet fogyasztod? Mert velem olyan fordult elő, h amikor az első hónapban szedtem, akkor pár "alkalom" adtán én is véreztem, közvetlenül az aktus után. Vszínűleg ez az a "pecsételés" amit a tájékoztatóban írnak, ami előfordulhat, bár nálam ez szimpla pecsételésnél kicsit erősebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!