Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebben a honapban má 1X megjött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a honapban má 1X megjött a menzeszem. De amikor éppen szeretkeztünk a párommal akkor ujra vérezni keztem. Lehetséges hogy elöbb megjött?

Figyelt kérdés

Vagy fennál a terhesség veszélye??

( Elore és értelmes válaszokat várok) Köszönöm

2010. szept. 29. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért jelentené a szabálytalan vérzés a terhességet? Mindenki ezeket kérdezni, csak más formában. Nem, nem vagy terhes!!
2010. szept. 29. 03:55
 2/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, nekem voltilyen 16-17 éves koromban,de az is lehet h. túl hevesek voltatok és azért vérzel.De kétlem h. terhes lennél,de menj el orvoshoz és ő megmondja a tutit.
2010. szept. 29. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha komolyabb a vérzés, mint egy normál menzesz, akár vetélésről is szó lehet... ez csak az én véleményem, de az is lehet, hogy csak menzesz.

Menj nődokihoz, ez nem szakértői fórum!

Ez csak jótanács.

2010. szept. 29. 08:45
 4/4 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? És ha igen,akkor az első levelet fogyasztod? Mert velem olyan fordult elő, h amikor az első hónapban szedtem, akkor pár "alkalom" adtán én is véreztem, közvetlenül az aktus után. Vszínűleg ez az a "pecsételés" amit a tájékoztatóban írnak, ami előfordulhat, bár nálam ez szimpla pecsételésnél kicsit erősebb volt.
2010. szept. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!