Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hencsyke kérdése:
Ki szed Jangee fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mellékhatások jelentkeztek nálad? És ha a menstruáció első napjától kezdem majd szedni, akkor mennyi idő miután gumi nélkül is együtt lehetek a barátommal?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
16/L
2010. szept. 28. 18:44
11/14 anonim válasza:
Sziasztok! Egyik baratnom ezt szedte es nem kivanta a sex-et, nem is nedvesedett be aktus kozben.Elment orvoshoz es felirt neki mast!
12/14 anonim válasza:
Én ma kezdem el ezt szedni.
Remélem nem fogok hízni tőle! Most szültem 2hónapja, szóval inkább fogyni szeretnék:)
13/14 anonim válasza:
Én egy hete szedem lassan, de most pénteken már úgy szeretkeztünk, hogy belém ment el...
betegtájékoztató szerint ha mensi első napjától szeded, akkor véd. csak nem lesz baj...inkább nem is parázok :)
meg mensi után rögtön amúgyis kisebb az esélye :)
14/14 anonim 

válasza:

na neked bevált?:)
én most kaptam, kíváncsian várom majd hogy nekem miylen lesz.
tapasztalatok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!