Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szed Jangee fogamzásgátlót?
Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mellékhatások jelentkeztek nálad? És ha a menstruáció első napjától kezdem majd szedni, akkor mennyi idő miután gumi nélkül is együtt lehetek a barátommal?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
16/L

16ik szemnél járok..nekem eddig bevállt:) semmi rosszulét..de az jól is jön mert szeretnék hízni kicsit:)
16/l
neked am milyen?

köszi sokat segítettél :) én ma voltam dokinál és egyből ki is váltottam a gyógyszert jövőhét körül lesz a menstruációm szval majd akkor kezdem el szedni :)
de mindenféleképpen megírom h milyen mellékhatásai lesznek nállam....csak kíváncsi vagyok h mások miket tapasztaltak :)
szerintem megvárom majd a 2 hetet és utánna gumi nélkül leszünk együtt úgy h nem élvez belém és 1 hónap után meg mehet minden normálisan :) szerintem így biztos h nem lesz semmi baj :)

Én is azt szedek 3.napnál járok semmi mellékhatás eddig!Nekem csak felírta a doki! Nem kérdezett olyat, hogy hízni akarok-e vagy valami..Mondta, hogyha hízni szeretnék alapból 3 hónap múlva vissza kell mennem és akkor majd ír fel több hormontartalmút.
Reggel szeretkeztem a barátommal gumiwal és kiszakadt a gumi szerintetek terhes lehetek? Bár olvastam, hogy 1 naptól véd..de azért félek! Meg menstruálok is! gy kisebb az esély igaz?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!