Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ki szed Jangee fogamzásgátlót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hencsyke kérdése:

Ki szed Jangee fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mellékhatások jelentkeztek nálad? És ha a menstruáció első napjától kezdem majd szedni, akkor mennyi idő miután gumi nélkül is együtt lehetek a barátommal?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

16/L

2010. szept. 28. 18:44
1 2
 1/14 Funktasztikus ***** válasza:
0%
Kinai cuccban nem bizok:D
2010. szept. 28. 18:45
 2/14 A kérdező kommentje:
ha nem hallottál már róla és nem tudod h milyen akkor létszi máskor ne írj :)
2010. szept. 28. 18:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
én nem ilyet szedek,de az első levél beszedése után lehet gumi nélkül is szeretkezni.
2010. szept. 28. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:

16ik szemnél járok..nekem eddig bevállt:) semmi rosszulét..de az jól is jön mert szeretnék hízni kicsit:)

16/l

neked am milyen?

2010. szept. 28. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
hoopp kihagytam,hogy nagy lett az étvágyam:D amúgy mi 3ik napon már együtt voltunk..de nem élvezett belém..de elv. az első naptól védett vagy,ha a mens. első napján kezded..de dokik szerint jobb 2 hetet várni
2010. szept. 28. 21:42
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi sokat segítettél :) én ma voltam dokinál és egyből ki is váltottam a gyógyszert jövőhét körül lesz a menstruációm szval majd akkor kezdem el szedni :)

de mindenféleképpen megírom h milyen mellékhatásai lesznek nállam....csak kíváncsi vagyok h mások miket tapasztaltak :)

szerintem megvárom majd a 2 hetet és utánna gumi nélkül leszünk együtt úgy h nem élvez belém és 1 hónap után meg mehet minden normálisan :) szerintem így biztos h nem lesz semmi baj :)

2010. szept. 28. 21:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Okés,majd figyelem,hogy mikor írsz :) remélem neked is bevállik majd
2010. szept. 29. 17:12
 8/14 ficakmanci válasza:
Én is a Jangeet szedem pont egy hónapja, és eddig semmi mellékhatás nem jelentkezett szerencsére. Én nagyon nem szeretnék meghízni, ezért is javasolta a doki ezt a gyógyszert.
2010. okt. 4. 14:56
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is azt szedek 3.napnál járok semmi mellékhatás eddig!Nekem csak felírta a doki! Nem kérdezett olyat, hogy hízni akarok-e vagy valami..Mondta, hogyha hízni szeretnék alapból 3 hónap múlva vissza kell mennem és akkor majd ír fel több hormontartalmút.

Reggel szeretkeztem a barátommal gumiwal és kiszakadt a gumi szerintetek terhes lehetek? Bár olvastam, hogy 1 naptól véd..de azért félek! Meg menstruálok is! gy kisebb az esély igaz?:S

2010. okt. 17. 14:47
 10/14 A kérdező kommentje:
sziasztok :) köszi h írtatok...ma kell, h bevegyem az 5. tablettát és eddig csak az 1. nap fájt a fejem...meg most 2 napja elkezdett alul a hasam fájni, de nem vészes...majd elmúlik...sztem ne aggódj nagyon kevés az esélye, h terhes lettél eleve már véd a fogamzásgátló is...nyugi
2010. okt. 18. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!