Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tüneteid voltak miután elhagytad a fogamzásgátlót?
3 év. Nincs orgazmusom (sose volt, több partnerrel se)
Kivizsgáltattam, semmi. Utolsó opcióm hogy elhagyom a tablettát de rettegek hogy elhízok…sose voltam pattanásos, félek az leszek
Kinek milyen tünetei voltak?
Úgy érzem csak kárt okoz, le kell tennem
Visszatért a libidóm, könnyen benedvesedek és megnézem a pasikat. Fura belegondolni hogy 10 évig éltem ilyen érzések nélkül. Dühös is vagyok a világra.
Fogytam 15 kilót. Lett némi bőrproblémám de kozmetikussal egyszerű orvosolni
Nekem volt orgazmusom nemi vágy nélkül is, bár tény hogy most könnyebben jön
Nekem a libidómat nullára vitte a tabletta, és rettenetesen fájtak tőle a melleim. Minden problémám megszűnt mikor abbahagytam.
Orgazmusod nem a tabletta miatt nincs.
5 évig nekem sem volt senkivel orgarmusom, még egy 1 éves kapcsolatban sem. Aztán mikor a férjemmel összejöttünk, 2. alkalommal összehozta, 3 hét kapcsolat után, pedig mással nem is volt semmi tapasztalata. :)
Szerintem se a tabletta miatt nincs orgazmusod.
Oralisan sem sikerul?
Nekem a baltozasok: surubb valadekozas, novekedett libido, fajdalmasabb menstruacio, pattanasosabb bőr (mindig is hajlamos voltam ra. Tabi alatt is volt pár de utana visszakaptam a regieket:,))
Hüvelyit kevesebb nőnek sikerul elernie. Probalkozz pároddal az oralis kenyeztetessel. Ne add fel, én is jó pár alkalommal a plafont neztem es azon gondolkodtam mi lehet ebben annyira jo...aztan bumm :)
Magamnak pedig ra 3 evre tanultam meg,ravitt a kenyszer😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!