Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilyukadt a gumi?
Figyelt kérdés
Gumival védekeztünk a baratommal, viszont az aktus utan pár órával hazamentem es lefürödtem, akkor vettem eszre, hogy a bugyimnak mintha sperma szaga lenne (regebbem fogamzásgátlót szedtem, így tudom milyen ez) viszont az is lehet hogy csak a guminak a szaga maradt rajtam. Szerintetetek kiszakadt a gumi?2022. okt. 6. 10:11
1/4 anonim válasza:
Gumi szag és sperma szag különböző. Ha kiszakadt volna, és benned élvez el, akkor csak észreveszitek, hogy amikor leveszi, mindenfele ömlik a sperma. Ha az óvszer szakad, akkor ott annyira szakad, hogy szemmel látható.
Legközelebb ellenőrizd le, én mindig felengedem vízzel utólag, mert akár az is lehet, hogy valahol egy icipici lyuk van rajta.
2/4 anonim válasza:
A két szag között van különbség, ha került be akkor az ki is jött tehát nyomott kellett hagyni a bugyin.
Illetve akkor a gumin észre vettétek volna hogy lyukas.
3/4 anonim válasza:
Ha kiszakadt volna nem csak szaga lenne, hanem a "dolog" is ott figyelne. Nem néztétek meg utána a gumit? Alapszabály! Nem kell bele vizet engedni, amikor a csomót kötöd a végére akkor kicsit lehúzod a levegőt és azonnal látod hogy "tartja" vagy ellaposodik, illetve ott úszkál-e a "dolog" a spermazsákban az elején.
4/4 anonim válasza:
Meglepett egy lövettel. Valószínű volt egy apró lyuk a kotonon és a szökevények a barlangban landoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!