Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kilyukadt a gumi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilyukadt a gumi?

Figyelt kérdés
Gumival védekeztünk a baratommal, viszont az aktus utan pár órával hazamentem es lefürödtem, akkor vettem eszre, hogy a bugyimnak mintha sperma szaga lenne (regebbem fogamzásgátlót szedtem, így tudom milyen ez) viszont az is lehet hogy csak a guminak a szaga maradt rajtam. Szerintetetek kiszakadt a gumi?

2022. okt. 6. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gumi szag és sperma szag különböző. Ha kiszakadt volna, és benned élvez el, akkor csak észreveszitek, hogy amikor leveszi, mindenfele ömlik a sperma. Ha az óvszer szakad, akkor ott annyira szakad, hogy szemmel látható.

Legközelebb ellenőrizd le, én mindig felengedem vízzel utólag, mert akár az is lehet, hogy valahol egy icipici lyuk van rajta.

2022. okt. 6. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A két szag között van különbség, ha került be akkor az ki is jött tehát nyomott kellett hagyni a bugyin.

Illetve akkor a gumin észre vettétek volna hogy lyukas.

2022. okt. 6. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kiszakadt volna nem csak szaga lenne, hanem a "dolog" is ott figyelne. Nem néztétek meg utána a gumit? Alapszabály! Nem kell bele vizet engedni, amikor a csomót kötöd a végére akkor kicsit lehúzod a levegőt és azonnal látod hogy "tartja" vagy ellaposodik, illetve ott úszkál-e a "dolog" a spermazsákban az elején.
2022. okt. 6. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Meglepett egy lövettel. Valószínű volt egy apró lyuk a kotonon és a szökevények a barlangban landoltak.
2022. okt. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!