Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szakadt ki rendesen a gumi akkor lehet gond?
Csak egy nagyon kicsi lyuk lett rajta a spermazsáktól fentebb és igazándiból egyből!! észrevettük és elővettünk egy másikat.Persze nem élvezett el a párom sőt ez még a sztori elején volt inkább közel se volt a vége még
Gondolom számít hogy a mensim kábé 3 napja múlt el szóval a havi ciklus 6-ik napján történt ez.
Nem tudom hogy jó ötlet e a 72 vagy 120 órás esemény utáni gyógyszer mert abban rengeteg a hormon ha jól tudom bár még sose kellett használnom de mindenhol ezt olvastam sajnos
Szerintetek inkább csak túlparázom vagy sok az esély hogy ettől teherbe eshettem?
(22/L)
Ugyanúgy működik, de most valószínűleg e-receptet kapsz, azt megy ugyanúgy ki tudod váltani.
Ha a spermazsáktól "lejebb" szakadt el az óvszer és sem ondó, sem előváladék nem került a hüvelyedbe akkor teljesen felesleges esemény utánid bevenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!