Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Régen hogyan védekeztek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen hogyan védekeztek?

Figyelt kérdés
Arra cézok pl : Ha régen egy házaspár közösült akkor minden egyes együttlét után szült a nő v?..Vagy évenként egyszer h ne legyen annyi gyerekük ?Hallottam már mindenféle állatbőrről h azt tettek rá..Ebből mi lehet igaz ?
2010. szept. 26. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Régen elég sok gyerekük volt az embereknek, az átlagéletkor alacsony volt, sok gyermek meghalt különféle betegségekben, amit már kezelni tudnak.

Az állatbőrről én is hallottam, de szerintem kezdetileg az embereket nem zavarta a terhesség

2010. szept. 26. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

Én azt hallottam hogy állatbéllel(olyannal amibe pl töltik a házi kolbászt...)

De bőröket is elképzelhetőnek tartom.

2010. szept. 26. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
az első koton macskabélből készült. régen meg naccsaládosok voltak az emberek.
2010. szept. 26. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
Régen nem szexeltek te is csak klón vagy
2010. szept. 26. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
9%
Számolták a napokat, és peteéréskor nem keféltek./legfeljebb félre/
2010. szept. 26. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Szia! A nagymamámat is erről kérdeztem múltkor. Ő naptármódszerrel védekezett, teljesen pontos volt a ciklusa és hát szülésznő volt, szóval tudta mikor eshet teherbe. Csak egyetlen gyereke van (apukám), aki tervezett volt. Szóval régen így naptármódszerrel védekeztek, meg néhányan megszakítással, de érdekes módon nekem nagyon kevesen mesélnek arról, hogy a megszakítást használták volna, merthogy az nem élvezetes. Hát érdekes, én azért sima naptármódszertől eléggé paráztam volna :)
2010. szept. 26. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Én olyat hallottam még hogy pl a férfi előtte forró vízbe ült egy kicsit ugyanis a herében lévő spermák a melegben elvileg elpusztulnak így valamennyivel biztonságosabb a szex.

Meg egy olyat hogy citrom héját dugták föl maguknak a lányok majd szex után ezt kivették és benne volt a sperma.

2010. szept. 26. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Vannak használható gyógynövények is,de most meg nem mondanám,melyek azok.

30f

2010. szept. 26. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!