Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen 2000 èvek elején hogyan védekeztetek ? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 05:34
1/22 anonim válasza:
gumi
fogamzásgátló
megszakítás
45/F
2/22 anonim válasza:
Gumi. Megszakítás.
Hatásos volt: 5 gyerekem van.
3/22 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint most. A régen az nem a 20-év,hanem a 3-400 év. 2000-ben minden megvolt, ami most van.
4/22 anonim válasza:
"Régen"....
Már megint egy gyerek akinek 10-20 év rengeteg idő xD
5/22 anonim válasza:
Szüleim sehogy sztem,mert úgy lettem én. :)
6/22 anonim válasza:
:D Miért olyan meglepő, hogy pontosan ugyanúgy, mint ma? :D
20 év alatt nem fejlődött annyit a technika ezen a téren, hogy ami ma létezik, akkor még ne létezett volna! :D
Még ha 40, vagy inkább 60 évet írtál volna...
Bár már akkor is létezett az óvszer egyébként, csak még nem volt annyira elterjedt.
7/22 anonim válasza:
Mi kalmopirint használtunk, bevált ha megfelelően alkalmaztad :)
8/22 anonim válasza:
80-as években voltam húszonéves, akkor már a legtöbb boltban lehetett gumit kapni, voltak csajok akik fogamzásgátlót is szedtek már.
9/22 anonim válasza:
Bézbóz ütővel rugós bikcsával.
10/22 anonim válasza:
7- kalmopirint? Kicsit kifejtenéd? Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!