Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fogamzásgátló aminek 3 havi adaja kb 2000 ft?
énvagyok a triregolos, 8 éve szedem, és még nemvagyok terhes. teherbe csak akkor eshetsz foggátló mellett ha nem szeded rendesen.
én a triregolról sokkal több jüt hallottam, mint rosszat, mindig csak 1-2 orvos hitetlenkedik h úristen, milyen régi, stbstb, de akik hazsnálják, azok 90%-ban csak jót mondanak róla. sokkal több jóüt hallottam erről, mint ezeklről az új, korszerű, 8000 ftos foggátlókról.
Nekem végül is az ár "nem számít", a lényeg az hogy ne essek teherbe.
(A kérdést azért tettem fel, mert régen én is olyat szedtem aminek 3 havi adagja 6-8 ezer között volt. És ma hallottam hogy van olyan is aminek a 3 havi adagja 2 ezer ft körül van)
tri-regolt szedek énis jóideje,semmi bajom tőle,terhes se lettem
yadine-t szedtem előtte,minden bajom volt tőle,ettől nincs
régi,de bevált
anyám is ezt szedte tizenévig,mikor öcsémmet tervezték,2 honap után megfogant,egészséges
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!