Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye akkor nem lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye akkor nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! a Barátommal kb egy hete nem védekeztünk, de tegnapelött megjött a menzeszem! Akkor nem lehetek terhes ugye? 14/L
2010. szept. 25. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem elég, hogy 14 évesen, tudatlanul "szeretkezel" (bár fogalmam sincs ezt lehet -e annak nevezni, gyanítom semmi köze hozzá), ráadásul nem is védekezel, utána meg itt teszed fel a hülye kérdéseidet...

Én komolyan nem értem, hova tart ez a világ...

2010. szept. 28. 18:12
 12/14 anonim válasza:

Hátt lehecc terhes :(

Vlm is ez a baj rosszul védekeztunk..:S

2010. szept. 28. 18:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát,az a helyzet , hogy belém élvezett, de állva csináltuk és egy idő után, ahogy álltam kifolyt! És ha kifolyik olyankor marad bennt valamennyi?
2010. szept. 29. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát te tényleg hülye vagy a szexhez...

A legtöbb nőnemű egyén úgy lesz terhes,hogy az aktus(dugás)során az ondóváladék bekerül a méhébe,és ha éppen peteérése van,akkor találkoznak.Amiből lesz egy embrió,aztán 12 héttel utána magzat,és általában a 36.héten megszületik a kisbaba.Ha terhes lettél se marad benn a sperma,észkombájn.Szted az összeset "felszívja" a petesejt?-.-

2010. okt. 2. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!