Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap voltam dokinál es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap voltam dokinál es kaptam fog. Gátlot, azt mondta h este vehetek is be belölle. De a papirjan azt irta h a menzim elsö napjan kell bevenni. Akkor most mi van?

Figyelt kérdés
En az este mar bevettem, mert hat ezt mondtak nekem, de a menzim majd csak 5en kell megjojon. Most akkor lessz vmi ha en mar elkezdtem szedni? amugy kerdezte a doktornö h mikor kell megjöjön, de megis azt mondta h este mar bevehezem az elsőt.
2010. szept. 25. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
na erre én is kíváncsi lennék...én abbahagytam, de most arra várok, h megjöjjön és megint elkezdhessem szedni, mert idegesít, h nem tudom soha mikor fog megjönni... ha el lehet kezdeni csak úgy is a doki szerint akkor én is elkezdeném már most rögtön...milyen gyógyszert kaptál egyébként? melyiket?
2010. szept. 25. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Karissa-t, de lehet nállatok nincs ilyen, mert én romániai vagyok. de en mar szedem.
2010. szept. 25. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát érdekes... szerintem valamit félreérthettél vagy nem tudom, tuti hogy akkor kell elkezdeni amikor megjön, vagy max a ciklus 5. napjáig, de akkor kiegészítő védekezés kell még 1 hétig. Ilyen a világon nincs hogy ciklus közepén kelljen elkezdeni szedni. Fogalmam sincs hogy mit csinálj, talán menj be és kérdezd meg az orvost, hátha félreértetted.
2010. szept. 25. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
első vagyok, én is megkérdeztem, és nem szabad hamarabb... én lyndinette20-at szedek
2010. szept. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!