Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedését hogy hagyjam abba?
A fogamzásgátló nem olyan szer, hogy egyszer beveszed és életed végéig enni kell.
Ez egyfajta orvosilag igazolt készítményt ami olyan anyagokat vált ki a szervezetedben vagy épp blokkolt amitől szinte 0ra esik a teherbeesés lehetőségére.
Ha nem szeded akkor 3-5 hét alatt kitisztul annyira a szervezetedből hogy úgy élsz mint előtte
Csak simán abbahagyod. Utána valószínű még kell egy kis idő a szervezetnek, amíg újra visszaáll a rendes ciklusod.
Tudom ajánlani ezt, és Janka többi videóját is :)
Szedd végig a levelet. Utána ne kezdj újat.
Különben nagyon felborít mindent.
És ha már mellékhatások, ne egy hónapra hagyd abba hanem örökre.
Én 3x cseréltem gyógyszert de sose lett jobb. Csak miután abbahagytam
Én 10 évig szedtem.
0 libidó, 0 nedvesség, érzéketlenség testileg és mentálisan. De olyan lassan jött ki minden, hogy amikor érezhető lett a változás és a gyógyszer csere se oldotta meg a dolgot, nem gondolkodtam tovább rajta.
Próbálhatsz másikat, de nagyon figyelj a testedre mert valószínűleg nem lesz jobb.
Azóta csak gumi (rendelve az ára se vészes). Se gyűrű, se injekció, semmi hormonos sz@rságot nem használnék soha többet. Szerintem ne várd meg míg tönkretesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!