Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyszárazság? Fogamzásgátlót szedtem, és a szedés utolsó hónapjában nagyon száraz lett a hüvelyem. Egyszerűen nem nedvesedtem, mikor a párommal szeretkezésre került a sor! Pedig nagyon kívántam! ( a többi lenn)
Kedves 79%-os "kolléga".
A hormonális fogamzásgátlás bizonyos esetekben jótékony hatású, vagy szükséges (pl. Stein-Leventhal sy., bizonyos genetikai betegségek továbbadásának megakadályozása) de el kell ismerned, hogy a fogamzásgátlást a legtöbb esetben a kényelem diktálja.
Megjegyezném, hogy a férfi hormonális fogamzásgátlás valahogy nem annyira népszerű... Talán a férfiak jobban irtóznak a kényelmi gyógyszerszedéstől???
Szóval egy stabil kapcsolatban a felek használják a fantáziájukat, és kéjesen meg tudják oldani a dolgot gyógyszerek nélkül...
Férfiként elég nehéz rámsütni a feminizmus bélyegét. Mégis azt mondom, hogy a nők NE szedjenek fogamzásgátlót (kényelmi okokból)
Szóval fenntartom. Lányok, NE mérgezzétek magatokat fogamzásgátlóval!
t. Utolsó + sokan mások
Én sem vagyok hajlandó lányokat KÉNYSZERÍTENI HORMONÁLIS "MÉREG" szedésére, ha önkéntesen akkor ok, amúgy meg GUMI, ha biztos a kapcsolat akkor meg megyek vasectomiara, esetleg valami ffi oldalról /jól haladnak a kutatások/ .
Gumit csak akkor vagyok hajlandó "nemfelvenni" ha biztos a kapcsolat és minden betegség KIZÁRT.
"nemfelvenni"=mindig gumi, ha megvan a bizalom, akkor "már" nem....
Azmodeus 21/f
ui.: tudom hogy lassan 2 éves a kérdés, de akkor is úgyérezten hogy... nameg legyen fent a frissben hátha vki.számára érdekes, esetleg hasznos.
Bocs a kisregényért ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!