Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelyszárazság? Fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyszárazság? Fogamzásgátlót szedtem, és a szedés utolsó hónapjában nagyon száraz lett a hüvelyem. Egyszerűen nem nedvesedtem, mikor a párommal szeretkezésre került a sor! Pedig nagyon kívántam! ( a többi lenn)

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy most, hogy abba hagytam mikor tér vissza minden a rendes kerékvágásba, volt valakinek ilyen problémája? amúgy máskor is teljesen száraz volt a hüvelyem a gyógyszer szedése közben, semmi folyás, semmi. Meddig kell még stresszeljem magam, hogy semmi nedv?! help!!!!
2010. szept. 24. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
miért nem próbáltatok síkosítót? nekem nincs szárazsági problémám, de mikor épp durr bele bumm bumm van akkor jól jön :D meg valahogy sokkal jobb érzés sikosítóval :P
2010. szept. 25. 20:17
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi, logikus kérdés, csak én nem szeretem, meg amúgy is. szerencse eddig is hamar nedvesedtem, mármint bogyó előtt, s lassan visszaáll minden a régi kerégvágásba. szerencse, csak meg ijedtem, hogy mi van velem, s ide menekültem a félős kérdésemmel, s megnyugtatott, hogy mással is megesett, nem velem van a baj. de igazán köszönök minden kedves hozzászólást:)
2010. szept. 25. 22:53
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 79%-os "kolléga".

A hormonális fogamzásgátlás bizonyos esetekben jótékony hatású, vagy szükséges (pl. Stein-Leventhal sy., bizonyos genetikai betegségek továbbadásának megakadályozása) de el kell ismerned, hogy a fogamzásgátlást a legtöbb esetben a kényelem diktálja.

Megjegyezném, hogy a férfi hormonális fogamzásgátlás valahogy nem annyira népszerű... Talán a férfiak jobban irtóznak a kényelmi gyógyszerszedéstől???

Szóval egy stabil kapcsolatban a felek használják a fantáziájukat, és kéjesen meg tudják oldani a dolgot gyógyszerek nélkül...

Férfiként elég nehéz rámsütni a feminizmus bélyegét. Mégis azt mondom, hogy a nők NE szedjenek fogamzásgátlót (kényelmi okokból)

Szóval fenntartom. Lányok, NE mérgezzétek magatokat fogamzásgátlóval!

2010. szept. 28. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:

t. Utolsó + sokan mások

Én sem vagyok hajlandó lányokat KÉNYSZERÍTENI HORMONÁLIS "MÉREG" szedésére, ha önkéntesen akkor ok, amúgy meg GUMI, ha biztos a kapcsolat akkor meg megyek vasectomiara, esetleg valami ffi oldalról /jól haladnak a kutatások/ .

Gumit csak akkor vagyok hajlandó "nemfelvenni" ha biztos a kapcsolat és minden betegség KIZÁRT.

"nemfelvenni"=mindig gumi, ha megvan a bizalom, akkor "már" nem....

Azmodeus 21/f

ui.: tudom hogy lassan 2 éves a kérdés, de akkor is úgyérezten hogy... nameg legyen fent a frissben hátha vki.számára érdekes, esetleg hasznos.

Bocs a kisregényért ^_^

2012. márc. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!