Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek durván bekavart az esemény utáni tabletta, annak mennyi idő után jött meg a menstruációja?
Június 27-én volt az utolsó menetrend-szerinti menstruációm. Sajnos július 4-én be kellett vennem egy esemény utáni tablettát. Rá 5 napra, július 9-én a gyógyszer miatt újabb menstuációm lett. 5 napig tartott, utána voltam dokinál, megnézett, és mondta, hogy elég vékony a nyálkahártya, így valószínűleg 1 hónap múlva lesz újra vérzésem (kb 28 napos ciklusaim voltam). Azonban a mai napig nem jött meg. Csináltam összesen már 4 terhességi tesztet, 2-3 napos eltolásokkal, de teljesen negatívak, így terhes tuti nem vagyok. Viszont spirál felrakás előtt vagyok, amit meg csak menzesz alatt tesz fel a doki, és többek között már ezért is idegesít, hogy ennyire nem akar megjönni... azt tudtam, hogy felboríthatja a ciklust, na de ennyire?
Akinek szintén ilyen erős mellékhatásai voltak, annak mennyi idő után jött meg?
Köszönöm a választ!
Marha jó... akkor egy ideig még cs.szhetem a spirált...
Nekem amúgy azóta sem tökéletes a ciklusom, de van egy megszokott listám, amit csinálok. Így mondhatni egész jó (30-32 napra megjön a 60-80 helyett vagy a folyamatos vérzés helyett). Még egy 90 éves nénitől tanultam ezeket a trükköket, amikor segítettem neki és a férjének a napi teendőkben.
Kb a menstruáció 3. Hetén kezdem a teámat inni (cickafark,rozmaring, kurkuma, gyömbér, réti palástfű, pásztortáska). 25. Napon minden este meleg kád vízben relaxálok egy kicsit. Emellett a rendszeres mozgás és helyes étkezés is sokat segít.
Sajnálom, hogy így jártál vele. :(
Nagyon köszönöm a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!