Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy terhes vagyok?
A barátommal csak óvszert használunk. Másfél éve történt az első. Májusban, viszont volt egy balesetünk és mikor kiszerette volna húzni, valahogy lecsúszott róla az óvszer és bennem maradt. (A vége kilógott szóval valószínűleg nem került belém semmi, de a biztonság kedvéért bevettem egy eseményutáni tablettát) Ezután két héttel meg is jött a menstruációm(hamarabb mint kellett volna) A menstruáció után még volt egy alkalmunk közösen és nem tapasztaltunk közben semmi problémát, viszont azután a júniusi és a júliusi menstruációm is kimaradt, csináltam egy tesztet ami negatív lett, de aggódóm mégis terhes vagyok
Szerintetek? Lehet hogy csak a tabletta miatt történik ez?
Nyugodj meg, mert ha az óvszerbe ment el, ott az ondó reakcióba lép a benne levő spermicid hatású anyaggal. Gyakorlatilag, ha beléd is ment, az már "halott ügy".
A fogamzásgátló sok esetben felborítja a hormon háztartást. Ezért a ciklusod is csúszhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!