Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az aki nem szokott védekezni? Miért?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 20:01
1/11 anonim válasza:
Én nem szoktam, mivel klimaxos vagyok, de már nem vagyok "lány".
2/11 anonim válasza:
Én sem szoktam, csak megszakítással.
3/11 anonim válasza:
Én szoktam. Sok esetben dupla védekezéssel
4/11 anonim válasza:
Óvszerrel nem, csak naptár módszerrel és megszakítással
5/11 anonim válasza:
A megszakitas nem vedekezes. Hanem idiotizmus. Sok szerencset majd az elonedvbol megfogant gyerek(ek)hez.
6/11 anonim válasza:
Állítólag 35 éves kor felett már haj de milyen nehéz teherbe esni. Akkor eszerint a megszakítás csak 35 alatt idiotizmus. (Mondjuk én akkoriban sem estem teherbe így...)
7/11 anonim válasza:
szeretem a lüktető érzést, meg ahogy megtölt.
9/11 anonim válasza:
Csak megszakítással védekezünk ezer éve, menzesz alatt, és egy hétig utána azzal sem. Soha nem volt baleset, megszakítás alkalmazásával kapcsolatban. Én előváladeékban kóborló spermáktól nem tudok teherbe esni, csak teljes adagtól. Abból viszont 1 alkalom is elég volt.
Miért? Mert ingyen van, ennél olcsóbb módszer nincs, Mert utáljuk az óvszert, mert semmi hormonos cuccot nem szedhetek, mert nekünk bevált, és mert mi így döntöttünk. Ennyi. A magánügyünk.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!