Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Phermatex elpusztítja az előváladékban esetlegesen található spermákat?
nem egyet láttam itt is, hogy jahm feldugtam szex után, miért lettem terhes???
én stoperrel időzítő, minden szigorúan betartva,beleélvezéssel, sose lettem terhes
N
Nem rendeltetésszerű használattal lehet mellette teherbe esni..de ezt senki sem fogja bevallani...
2 évig védekeztünk vele úgy hogy a párom belém élvezett. Nem lettem terhes.
Akkor estem teherbe amikor nem védekeztünk sehogy, egyetlen alkalommal!!!!!!
Azóta, 10 éve csak megszakítással védekezünk. Soha nem volt probléma.
Ha a teljes adag spermát nem is pusztítja el mindenkinek ( bár ez erősen kétséges a saját tapasztalatomat tekintve), az előváladékban levő úszókat 100%-ig biztos hogy kinyírja. Tehát megszakítassal bizzonságos. Anélkül meg szintén, csak az emberek nem szeretik beismerni ha figyelmetlenek voltak. Könnyebb ráfogni a gyógyszerre hogy szar.
- utólag teszi fel a kúpot( szex után)
- nem tesz fel újat az újabb menethez
- nem várják meg az előírt időt, hogy kiolvadjon rendesen a gyógyszer
- rá van írva a papírra, hogy x ideig nem szabad tisztálkodni csak tiszta vízzel és csak kívülről. Ha pl tusfürdőt használ/ befekszik a kádba tusfürdős vízbe azzal is lehet gond, vagy hüvelyöblítest csinál, ez mind tilos x ideig mert gyengíti a gyógyszert
- de ismerős csaj pl a tablettás verziót használta amit ugyanúgy lokálisan kell használni de annyi esze volt, hogy szájon át vette be.🙈
Legtobben lefurdenek uta a tusfurdovel mert csip, nah annyi a hatasa
Azert hasznaltuk inkabb kremet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!