Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legmegbízhatóbb fogamzásgátló módszer?
Pearl-indexként keress rá.
Alapból a hormonos megoldások a legbiztonságosabbak. A hormonmentes spirál is egy jó opció. Meg természetesen az óvszer.
Ezek a hüvelykúpos megoldások még kihúzós verzió mellett sem túl biztonságosak. Persze, nekem is van olyan ismerőseim akik 5 éve ezzel védekeznek és még nem jött össze baba, de szerintem ez nagyon a szerencsén múlik.
Azért a hormonos opciókat is érdemes szerintem legalább megnézni, utánna olvasni. Vannak már hüvelygyűrűk meg tapaszok is.
Egyre többen mondják a hormonmentes spirálról hogy nagyon jó.Valóban így van? Miért jó? :)
Szeretnék tapasztalatot kérni ha szabad mert énis gondolkodtam rajta,az orálisan szedhető fogamzásgátló nem vált be sajnos.
12: 5 evig jo, csak a jelzoszalra kell figyelni megvan e, amugy semmi masra, eleg evente rakszureskor dokival ellenoriztetni
Nem befolyasolja hanyas, hasmenes, gyogyszer
Es nekem a.legfontosabb: nem befolyasolja a termeszetes noi ciklust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!