Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Nem ciki óvszert vásárolni?
Ha elég érett vagy a szexhez, akkor elég érett vagy ahhoz is, hogy mindenféle szégyenkezés nélkül gumit vásárolj.
Mellesleg: automata kasszánál simán ki tudod fizetni úgy, hogy senki észre sem veszi.
De én az első óvszeremet 16 évesen drogériában vettem. Senki nem kérdezett semmit, ugyanolyan árucikk, mint bármi más.
Dehogy ciki, kit izgat. Még pár év és remélhetőleg teszel majd minden ilyesmire.
Óvszer, tampon, betét, fogamzásgátló, gombakrém, hüvelykúp, aranyérkenőcs... Sok minden vár az emberre, ami kicsit ciki, de igazából ezeket minden ember vásárolja és napi szinten kérik, szerintem az eladóknak már fel sem tűnik. Nem is érnek rá lamentálni rajta.
N
Nem ciki. Szinte minden korombeli csinálja, felelősségteljes is vagyok, mit kellene szégyellni?
Inkább az ciki, ha valaki szerint ciki. Az még nem teljesen érett a szexre.
Nem ciki. Cikibb abortuszra menni a barátnőddel egy nem kívánt terhesség miatt.
Én netről rendeltem egy időben, de múltkor akciós volt a DM-ben a dupla csomagos. Rákerült a szalagra a gyerekek pelenkái mellé, ráadásul egészségpénztári kártyával fizettem, úgyhogy még húztam is az időt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!