Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszott óvszer aktus közben?
Figyelt kérdés
Miután végeztünk az aktussal bennem maradt a gumi és vélhetően mindenhova jutott ahova nem kellett volna. Most lesz ma/holnap vége a havi vérzésrmnek teljesen, és tudom nem a leg átgondoltabb megoldás volt, de kb 1 perccel azután hogy ez történt, azon az elven hogy a spermiumok nen igazán bírják a savas közeget, kimostam citromlével a hüvelyem (tudom hogy felrúgja a ph-mat nem túlságosan érdekelt pillanatnyilag) mekkora eséllyel esek teherbe? 72 órás tablettát tényleg csak receptre kapok?2022. júl. 3. 00:25
1/7 anonim válasza:
Ne bohóckodj, menj el holnap a nőgyógyászhoz és írass ki esemény utánit.Igen, csak receptre adnak.De ez miért gond?Kicsi az esély a terhességre, de ha nem akarsz gyereket ne kockáztass.Egy receptet kiíratni kisebb baj, mint abortuszra menni.
Egyszer én is jártam már így, másnap írattam ki receptet, ráadásul hétvégén.Reggel szépen menj el az orvoshoz.
2/7 anonim válasza:
Olyan mélyen nem tudod kimosni, hogy számítson bármit is a citromlé. Erre találták fel az esemény utánit. A barátod meg gyakoroljon még saját magán, hogy melyik óvszer nem csúszik le róla.. hihetetlen számomra hogy valaki nem veszi észre azonnal, nem kicsi a különbség érzésre..
3/7 A kérdező kommentje:
Persze mert vasárnap aztán van nőgyógyász 😂😂😂
2022. júl. 3. 07:55
5/7 anonim válasza:
Ügyeletre kell menni. Az hétvégén is van.
6/7 anonim válasza:
2022 van, kedves kérdező. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Kefélni tudsz, de eszed nincsen.
Ügyeletről nem hallottál még?
A citromlevet meg honnan az istenből szedted?
7/7 anonim válasza:
#3 Ügyelet van, hogyne lenne.Én írtam az #1 hsz-t.Én is jártam már így, hétvégén.Tudtam receptet íratni az ügyeleten, ráadásul vidéki városban.Menni fog neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!