Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok fogamzásgátló tablettát felíratni?
A kérdést azért teszem fel, mert NEM első alkalomról lenne szó.
Pár éve kezdtem el szedni fogamzásgátlót, akkor az első adagot nőgyógyász írta fel, miután elvégezte a szükséges vizsgálatokat előtte. Azután külföldre költöztem tanulni, ott az egyetemi orvos írta fel 3 havi adagokban.
Most hogy visszajöttem Magyarországra, nem teljesen tiszta, hol tudom felíratni a következő adagot: vidékre vagyok bejelentve háziorvoshoz, ahova elég körülményes lenne eljutnom, magán nőgyógyásznál nem szívesen fizetnék ki plusz összegeket konzultáció címszó alatt, csak hogy adjon egy receptet
Ilyenkor hova érdemes menni, ahol "ingyen" felírják nekem? (nyilván nem a tabletta ingyenes, csak azért nem fizetnék szívesen pluszba ha nem muszáj, hogy az orvos kitöltse a receptet)
Most jól értem hogy sose küldött még el laborra? Akkor se amikor először felirta?
Nekem azt mondta anno hogy évente jó újat csinálni mert az értékeket valtozhatnak, de én sem vagyok orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!