Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol tudok fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok fogamzásgátló tablettát felíratni?

Figyelt kérdés

A kérdést azért teszem fel, mert NEM első alkalomról lenne szó.

Pár éve kezdtem el szedni fogamzásgátlót, akkor az első adagot nőgyógyász írta fel, miután elvégezte a szükséges vizsgálatokat előtte. Azután külföldre költöztem tanulni, ott az egyetemi orvos írta fel 3 havi adagokban.

Most hogy visszajöttem Magyarországra, nem teljesen tiszta, hol tudom felíratni a következő adagot: vidékre vagyok bejelentve háziorvoshoz, ahova elég körülményes lenne eljutnom, magán nőgyógyásznál nem szívesen fizetnék ki plusz összegeket konzultáció címszó alatt, csak hogy adjon egy receptet

Ilyenkor hova érdemes menni, ahol "ingyen" felírják nekem? (nyilván nem a tabletta ingyenes, csak azért nem fizetnék szívesen pluszba ha nem muszáj, hogy az orvos kitöltse a receptet)

2022. jún. 15. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 A trombózishajlam évente változhat? Ez nekem új... :O Tök sokszor jártam nőgyógyásznál az elmúlt években (évente 3x-4x, kontrollok, rákszűrés), mindig kérdezték, hogy hogyan védekezek, volt hogy írtak is fel fogamzásgátlót, se soha egyik sem említette, hogy kéne labor vagy bármi.
2022. jún. 16. 07:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Most jól értem hogy sose küldött még el laborra? Akkor se amikor először felirta?

Nekem azt mondta anno hogy évente jó újat csinálni mert az értékeket valtozhatnak, de én sem vagyok orvos.

2022. jún. 16. 07:53
 13/14 anonim ***** válasza:
#12: De, ahogy írtam is korábban, a legelső recept felírása előtt a nőgyógyász elküldött trombofília vizsgálatra (kb. 4-5 éve). Ez egy vérvétel volt, ahol csak és kizárólag a trombózis hajlamot vizsgálták, nem voltak egyéb laborértékek. De azóta mindig a háziorvosom írja fel, ő soha nem kért semmit. Közben kismilliószor voltam állami rendszerben nőgyógyászaton (kb. mindig más orvosnál), és soha egyik sem mondta, hogy a fogamzásgátló mellé kéne rendszeres labor.
2022. jún. 16. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Oh, hát remélem nem lesz bajod, amennyi orvos annyi más módszer, szoktak mondani
2022. jún. 16. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!