Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta kiírásakor kell valamilyen nőgyógyászati vizsgálaton túlesni, vagy pedig csak simán kiírja a doki? 16/L
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 17:35
1/6 anonim válasza:
Egy normális ,lelkiismeretes orvos megvizsgál, megcsinálja a rákszűrést is. Az egész kb 1 perc. Utána pedig elküld vér- és vizeletvizsgálatra, bár utóbbi kettő nem minden dokinál olyan egyértelmű, pedig fontos lenne.
2/6 anonim válasza:
Volt már kérdés - ott is írtam, hogy NAGYON FONTOS a vérvizsgálat!!! Itt derül ki, hogy használhatod-e egyáltalán a gyógyszert, az egészséged veszélyeztetése nélkül.
És természetesen a vizsgálatot időnként ISMÉTELNI is kell!
3/6 anonim válasza:
Engem nem küldtek sehová....akkor ez baj?Bár sztem jó a bogyóm
4/6 anonim válasza:
Engem sem küldtek el sehová! Semmmi bajom sincs!
5/6 anonim válasza:
Nektek semmi bajotok nincs. A barátnőmet sem küldték el. Neki sem volt, aztán tüdő embóliát kapott...
6/6 anonim válasza:
És bizos hogy nem a gyógyszertől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!