Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felhúzni az óvszert ebben az esetben?
Ez most egy troll kerdes?
Az ovszer azert csuszik le mert az elejen levo gumirozott resz nem eleg szorosan helyezkedik el. Szoval kisebb ovszer kellhet. Semmi koze hogy a bor visszacsuszik e v sem
Kb az a hekyzet, mint ennek a videónak az első két percében. Utána nem tudom mi lett a megoldás.
Szerintem tágabb a fityma, mint a makk, és a makk pereme erekciókor nem tartja meg a fitymát.
4-es A lány valószínűleg fordítva próbálta feltenni. Egyszerűen ne foglalkozz a fitymájával, befogod a tartályt, és a másik kezeddel végig gördíted a tövéig.
A gumi nélküli szexet felejtse el, inkább vegyen egy doboz olcsó óvszert, és gyakoroljon otthon!
Nekem is visszacsúszik a makkra.
Úgy szoktam felhúzni hogy rajta van a makkon, és amikor teljesen felhúztam már majdnem félig kintvan a makk. Nembánom mert így a fityma is mozog kicsit és az plusz izgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!