Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hét alatt két napon is két szem fogamzásgátló tablettát vettem be, lehet tőle valami bajom?
Kb másfél éve szedek fogamzásgátlót. A hétvége óta nagyon beteg vagyok,így a pénteki gyógyszert elfelejtettem bevenni, másnap viszont a betegtájékoztatóban leírtak szerint pótoltam az aznapi adaggal együtt.
Ma azonban véletlenül megint kettő szemet vettem be, ránéztem a dobozra, láttam, hogy a szerdai még benne van, és hirtelen azt hittem, hogy szerda van szóval gyorsan bevettem, így most a mai (keddi) és a holnapi (szerdai) adagot is bevettem.
Nem tudom, mi van velem, hogy lehettem ilyen figyelmetlen, mikor a másfél év alatt sosem történt még ilyen, sőt korábban is szedtem már fogamzásgátlót, és akkor sem, talán a betegség okozta a szétszórtságom.:(
De a kérdésem az lenne, hogy lehet valami bajom így? A gyógyszer első hetén vagyok egyébként. Nyilván az extra védekezés egyértelmű, de hormonális problémát okozhat ez így? Vagy túladagolást?
Holnap mindenképp felhívom a nőgyógyászom és megkérdezem, de most hirtelen nagyon megijedtem... :(
Ha egyszeri eset volt,elviekben nem lesz belőle baj.
Esetleg ha rosszul érzed magad,hívd fel a dokidat vagy valamilyen orvost.
Ne parázz rá,minden rendben lesz. :)
Szuper. :) Reméltem hogy nem lesz belőle gond.
Állíts mindig ébresztőt a gyógyszerrel,így tuti biztos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!