Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló mellett terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló mellett terhesség?

Figyelt kérdés

1 évig szedtem Reziat, de a mellékhatások miatt váltanom kellett. Lyndinettet szedek kb 2 hete.

3nap múlva kellene megjönnie,de barna folyásom is fordult elő ebben az elmúlt 2 hétben, ami nem volt eddig jellemző.

A barátom bennem szokott elmenni...

Hangulatuingadozasom van, illetve fáradt vagyok, émelygek.

Érdemes lenne tesztelni vagy ez "normális " ?

2022. máj. 29. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Van valószínűsége a terhességnek. Akkor nincs ha a srác be sem teszi csak pl. a kezedet vagy a szádat használja. De ha beteszi akkor már lehetsz terhes. Akkor kisebb eséllyel ha nem benned élvez el, de még így is vannak előnedvek amelyek teherbe ejthetnek. Ettől klasszisokkal nagyobb az esélye ha benned élvez el, ráadásul mindig. Ezt a kockázatot csak csökkenti, de nem szünteti meg a tabletta és a gumi.
2022. máj. 29. 19:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze, tudom. A tabletta hatására gondoltam, hogy mennyire hatékony.
2022. máj. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!