Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet a legkorábban terhességi tesztet csinálni?
Sziasztok
Május 22-en reggel bennem maradt az óvszer, látszólag nem volt rajta se szakadás se semmi, illetve akkor csúszott le amikor a partnerem kivette a péniszét, így az ondó szerintem biztos hogy benne maradt. A gumi nagyrésze kilógott belőlem, szóval szerintem minimális az esélye annak, hogy baj legyen..
Pcos-em van, az utolsó menstruációm pedig 43 nappal ezelőtt volt, így halvány lila elképzelésem sincs mikor fogok menstrualni. Merckformin, diéta és sport mellett most úgy ahogy rendeződött 30 naposra a ciklusom úgy fél éve, de az utóbbi 2 hónap elcsúszott 40-50 nap körülire.
A saját 3 nogyogyaszommal illetve a patikusokkal is egyeztetve (Németország) nem vettem be esemény utanit, mert elvileg szörnyen alacsony az esély és mert nagyon felborítaná az amúgy is szar hormonháztartásom.
De baromira stresszes vagyok emiatt az egész miatt, ha szombaton vagy vasárnap veszek tesztet az már kimutatják ha baj van?
Kérlek oksokodo komme telet ne írjatok, mindig ugyan azt az óvszert használtuk, sose volt baj.
A gyógyszert is bevettem volna ha azt mondják, de egyik általam megkérdezett orvos se biztatott erre.
Én se biztatnálak, nagyon kicsi az esély.
Még ne tesztelj, eléggé esélytelen.
Beszélj orvossal, ő hamarabb meg tudja állapítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!