Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 napot mindenképpen tolni kellene a menzeszemen. Foggátlóval el tudnám?
Figyelt kérdés
Fél éve hagytam abba, de ha most bevennék 3 szemet, nagy baj lenne? Vagy ha már érzem, hogy meg fog jönni, úgysem hatna?
Nagyon-nagyon fontos lenne!!
2022. máj. 21. 17:10
1/9 anonim válasza:
Mi 1 ciklusban 1 nappal szoktuk tolni a tablettával ha nagyon muszáj, az probléma nélkül menni szokott. Te egy ciklus alatt akarsz ennyit tolni?
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem most jönne meg, 2-3 napot akarok tolni. Nem szedtem fél éve, de még van. Ha beszedek pár szemet, eltolja? Ez a kérdés
2022. máj. 21. 17:16
3/9 anonim válasza:
Szerintem van rá esély, a 2 napra biztos, a 3-ra nem tudom. Orvos okosabb nálam ezen a téren.
4/9 anonim válasza:
Ez így nem fog menni! Orvos tud felírni olyan gyógyszert, amivel tolni lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
Vettem be egy szemet, de valószínűleg ez már valóban halottnak a csók lesz.:(
Orvoshoz már nem tudok menni, szerintem már holnap megjönne.
2022. máj. 21. 20:19
6/9 anonim válasza:
Ehhez egy egész ciklust kellett volna szedned, ez nem így működik.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, közben olvasgattam...:(
2022. máj. 21. 21:08
8/9 anonim válasza:
Akkor már érted, hogy a kb. 18-21 napi folyamatos szedés által elért hormonszint az, ami a menstruációt megszünteti, és ha pár napig még tovább szeded, akkor a megszakításos vérzés csak utána jelentkezik (kezdetben el is maradhat).
9/9 A kérdező kommentje:
El tudtam tolni ezzel a módszerrel....
2022. máj. 24. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!