Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció utolsó napján lefeküdtem a párommal. Nem ment el, viszont elég sok előváladéka van. Mindenképp kérjek esemény utánit igaz?
Kicsit pánikban vagyok. Az hogy miért történt így, az a mi dolgunk, nem kérek erre vonatkozó véleményeket.
Mindenképp kell gyógyszer?
Milyen esélye lehet a terhességnek így? Általában menstruacio előtt 1 héttel van mell fájdalmam, de a pontos ciklusomat nem ismerem (ovuláció stb).
MINDIG HÚZZATOK GUMIT. Ha ezt betartjátok akkor megkíméltek minket az ilyen idióta kérdésektől, magatokat pedig a váratlan gyerektől. Csak jussunk már el eddig a szintig... akinek ennyi a szellemi képessége pedig ne is szexeljen inkább, érjen még rá egy 3-4-5 évet...
A kérdésedre a válasz pedig annyi hogy igen, kell esemény utáni ha biztosra akarsz menni.
Nem lehet olyan választ adni, hogy biztos, hogy ez, vagy az lesz. Csak olyat, hogy valószínű, vagy kevéssé valószínű.
A nőgyógyász magtalannak tekinti a férfit, ha egy ejakulátumában kevesebb, mint 20 millió ép, jól mozgó spermium van. Tárgyi tévedés azt hinni, hogy egyetlen spermium is elég a megtermékenyítéshez.
A nő az ovulációja napján tud megtermékenyülni, és az típusosan a ciklus közepén van. Nagyon-nagyon ritkán ettől lehet eltérés.
Amit leírtál, az gyakorlatilag kizárja a teherbeesést, a valószínűsége rendkívül kicsi. Másrészt az esemény utáni tabletta sem 100 %-os!
Kértem, hogy nem kell vélemény. Honnan tudjátok, hogy nem húztunk gumit?
Kértem tablettát, a doki is mondta, hogy inkább vegyem be, mert a valószínűség mindig adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!