Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » HELP:S 15 éves vagyok, kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP:S 15 éves vagyok, kb most kéne megjönnie a menzeszemnek? (BővLent)

Figyelt kérdés

Augusztus 15 fele jött meg,az előtt s után is együtt voltunk(egyszer berakta 10mpre óvszer nélkül,de nem lett baj).Augusztus 21 fele azaz a menzeszem után is együtt voltunk,akkor is berakta kb 10mpre óvszer nélkül.

Most kéne megjönnie,de kb 3 hete csak fehéres folyásom van,és szaga is van.Amúgy semmi bajom nincs.

Lehetek előválladéktól terhes? Mert én azt olvastam nőgyógyásztól hogy nem,az nem tartalmaz annyi spermiumot hogy legyen belőle bármi terhesség is.

Légyszi segítsetek,de csak normális válaszokkal...

2010. szept. 16. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
még megjöhet
2010. szept. 16. 17:02
 2/12 nielindi ***** válasza:
ezért nem kellene kefélned 15 évesen! mert 'csak' 10 másodpercre rakta be gumi nélkül... és?! lehetsz terhes. de mi a f@szért nem tudtok védekezni?!?!?!ahhh...
2010. szept. 16. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Reméljük a legjobbakat :D Tavasszal úgyis autót akarok cserélni, úgyhgy pont jó az időzítés. Lehet jönni hozzám szülni :P

Dr. Kovács Béla

62/F

2010. szept. 16. 17:09
 4/12 A kérdező kommentje:

Utána védekeztünk,mindig védekeztünk,ezzel nem volt baj.Remélem még megjön,de nem értem ezt a fehéres folyást.Mitől lehet?

Valaki tudna segíteni?

2010. szept. 16. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:

hátte hüyle vagy gyönyörűm....

sértegetést félretéve, ne tegye már be 1 mp-re se gumi nélkül vagy szedjél tablettát, najó, tényleg félretéve, vegyél tesztet az megmondja...

2010. szept. 16. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, a szagos folyás azért is lehet mert összeszedhettél vmi fertőzészt bacit, akármit..
2010. szept. 16. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
megint eéőző vagyok, menj el nőgyógyászhoz, vannak tiniambulsanciák... hova valósi vagy?
2010. szept. 16. 17:17
 8/12 Khaos ***** válasza:

A spermium megfelelő környezetben napokig elélhet, és ha jól sejtem a barátod is hasonló korú és hasonlóan agyatlan, ha be akarja tenni.

Vagy irass ki fogamzásgátlót, de anyád tudjon róla mit csinálsz, vagy menj el nőgyógyászatra minél hamarabb.

2010. szept. 16. 17:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Pesti vagyok.

Köszi a válaszokat!

Utolsó:Nem élvezett belém ha arra gondolsz,az előválladék pedig(ha jól tudom) nem tartalmaz annyi spermiumot.

2010. szept. 16. 18:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

JAj Istenem..Az előváladék tartalmazhat spermiumot,mindegy mennyit,ha 1 jól "felúszik",nesze neked,ott a baba.Nem kell több ezer sperma,hogy beléd menjen,lehetsz terhes.Előváladéknál kicsi az esély,de lehetsz(!) terhes,barátnőm is így járt.És számoltad a másodperceket,vagy mi? :) Tényleg nem neked való a szex,ha az alap dolgokat se tudod.

18/L

2010. szept. 16. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!