Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól irnak ki fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
és eseményutáni tablettát hány évesnek adnak?2008. dec. 17. 23:07
1/6 anonim válasza:
14 éves kortól a fogamzásgátlót ha nem tévedek :) esemény utáninak többnek kell lenni talán 16 vagy 18 azt nem tudom pontosan :S
2/6 anonim válasza:
szerintem az a lenyeg, hogy legalabb mar vagy 2-3 evente menstrualj.
3/6 A kérdező kommentje:
és ha kéne esemény utáni,akkor simán letojnak.Hadd legyen gyerekem.Olyankor nincs mit csinálni?ténylleg nem adnak esemény utánit? :O
2008. dec. 18. 00:17
4/6 anonim válasza:
Szerintem adnak azt is indokolt esetben, de fiatal korban még lehet, hogy csak egy évben egyszer. elég veszélyes lehet. Inkább maradj az óvszernél, ha olyan fiatal vagy.
5/6 anonim válasza:
na nehogy mar most te akadj ki, mert majd nem adnak esemenyutanit. Az orvos lesz a hibas, ha terhes leszel. Vedekezz rendesen es akkor nem lesz szukseged ra.
6/6 A kérdező kommentje:
jólvan na :) én szépen kérdem. nem áll nekem feljebb,csak megdöbbentem na ,komolyan :) de rendkivül köszönöm a válaszokat :)
2008. dec. 18. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!