Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szendnek fogamzásgátlót?
Például a legutóbbi villámkapcsolatomban is csaj elkezde szedni, amikor velem kefélt.
Most ez a kérdés úgy jutott eszembe, hogy volt a másik kérdés a férfi fogamzásgátlóról.
Hát én hülye lennék beszedni, akkor inkább elmondanék a szexről. Ezzel szemben ki tudja hány millió nő szed ma is ilyen vackot.
De te miért bosszankodsz ezen?:D neked nem mindegy ki szedi? Negatív hatással van ez rád? Szerintem nem.
Nem értem miért kell ilyen magas lóról beszélni.
Én sosem akarok gyereket, szóval nem érdekel a termékenységem mennyire gátolja.
Már jártak itt a moderátorok, mert az én jelentésem elfogadták, de a kérdés maradt.
Vicces, hogy jelentesz, amikor ebben a kérdésben nincs semmi provokatív.
A saját szokásairól kérdeztem, ami számomra teljességgel elképzelhetetlen. Az, hogy szembesülsz azzal, hogy milyen marhaságot csinálsz, nem engem minősít.
Kedves kérdező. Semmilyen fogamzásgátlási módszer nem nyújt 100%-os védelmet. Sem a gumi, sem a tabletta, semmi.
Ha egy nő nem akar teherbe esni, kénytelen valamilyen irányba nézegetni, mert a pasik 95%-a tehernek érzi a gumióvszert. A nőt nem minősíti az, ha a férfi nem hajlandó gumit húzni a répára! Valami igen komoly gáz van a fejedben! Hogyha valaki felelősségteljesen akar nemi életet élni, és ezért tablettát szed, akkor őt pontosan ez minősíti, és nem a partnere felelőtlensége.
14:49
Nem vagyok nőgyűlölő, ez a kérdés a fogamzásgátló tablettákkal szembeni kritika, és próbáltam megérteni, hogy a csajok miért szedik. Amellett érveltek, hogy az milyen jó, meg, hogy a kanok elégedetlenek a gumival.
Ok.
Akkor szedjék csak a nők. Mert szerintük jó. Szerintük belefér. Én nem fogok ilyet szendni, és szerintem a pasik többsége sem. Ez nem gyűlöletbeszéd, ez tény. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!