Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Punciba élvezés vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punciba élvezés vagy nem?

Figyelt kérdés
Kivancsi lennek, fogamzasgatlo szedese mellett hanyatoknal vegzik a kis genyok punciban es hanyan huzzak ki es inkabb mashova elveznek? Azert a fura kerdes, mert ugye fogamzasgatlo sem 100%, es megiscsak kisebb a "balesetveszely" ha a genyo nagy resze kivul marad es esetleg csak a makkon maradt kisebb mennyiseg jut vissza a punciba masodik menetnel... nemet es kort is kernek :) Koszonom
2010. szept. 14. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kevesebbszer igen, mint nem. mondjuk ha éjszaka, együtt alvás előtt csináljuk, akkor mehet punciba, ha bármilyen más napszakban, vagy hazamegy utána, akkor nem szeretem, mert nem valami jó, hogy órákig csordogál még kifele a cucc. mert nem jön ki egyszerre, csak a nagyja.
2010. szept. 14. 00:20
 2/12 anonim ***** válasza:
ja bocsi, 20L
2010. szept. 14. 00:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Normálisan szedett gyógyszernél nincs esély a terhességre, teljesen fölösleges megszakított közösülést alkalmazni. A "gyógyszer mellett" létrejött terhességek hátterében mindig szedési gixer van, de ugye mennyivel egyszerűbb a gyógyszerre hárítani a felelősséget.

26/N

2010. szept. 14. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm szedi a fogamzás gátlót és soha még eszünkbe se jutott ilyen . Elötte gumival csináltuk , most meg rendesen szexelünk .

24/f

2010. szept. 14. 08:53
 5/12 anonim válasza:
Én több mint 4 éve szedek gyógyszert és soha nem szakítottuk meg közbe.Mindig belém élvez.Még hál'istennek nem történt semmi "baj"
2010. szept. 14. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:

én inkább punciba szeretem. max csak így különlegességként néha máshova. has, cici, comb...

25F

2010. szept. 14. 13:46
 7/12 anonim válasza:

sziasztok én 13 éves vagyok , mikor 12 voltam nemvolt gec+im , és megd%ugtam 1 lányt , ez baj ? most lett neki gyereke

13f

2010. nov. 20. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
hááá:D ez az utolsó kommentelő ennek csak gratulálni tudok én 12 évesen max a kulcsomat dugdostam a zárba... bár cigányoknál már akkor is ment minden, vagy kamu vagy vagy egy nyomorék aki megérdemli a sorsát. majd együtt mentek bulizni a kis purdéval... addig meg dolgozhatsz 13 évesen hogy el tudd tartani...mehetsz lapátolni... :D
2011. márc. 29. 15:19
 9/12 anonim válasza:
Szép!!
2011. aug. 8. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Én punciba szeretem. Ha mondjuk orálisan elégítem ki, mielőtt érzi, hogy elmenne, beteszi a punciba és oda engedi.
2012. ápr. 27. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!