Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A LINDYNETTE fogamzásgátlóról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A LINDYNETTE fogamzásgátlóról mit gondoltok? . Most szedem először és félek h meg fogok hizni vagy erősebben fog nőni a szőrzetem.

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben nem ettől félnék. Ha vmi olyan mellélhatása van a tabinak, ami a szedés alatt jön ki, és nem tetszik, akkor abbahagyod. Viszont ha nem lesz semmi bajod tőle, aztán pár év után abbahagyod, és nem jön meg többet a menzeszed, az ciki.
2010. szept. 13. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gyógyszer egy nagy fos. Én fél évig szedtem, de minden bajom volt tőle. Habár lehet a többi sem lett volna jobb számomra, de elég sokan panaszkodnak rá, egy lány is írta az oldalon, akinek a gyógyszerész ismerőse mondta hogy ennél még a régiek is jobbak. Én nem híztam több kilót, és nem lettem szőrösebb, viszont nem kívántam a szexet, állandóan gombám volt, ez pont sok ahhoz hogy tovább szedjem. Talán neked beválik. Sok sikert!
2010. szept. 13. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
évek óta szedem és semmi bajom nincs tőle,bevált ! egy dekát nem híztam (se has,comb,mellre,stb) 19
2010. szept. 13. 23:00
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Épp csak meddővé tett de szedd nyugodtan hátha téged nem fog.
2010. szept. 14. 16:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.. remélem nem fogok tőle hizni se semmi komoly bajom nem lesz.. most szedem először és 16 éves vagyok..fuhh utolsó válaszoló..hát sajnálom ez rémisztő..!!!
2010. szept. 14. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Amúgy sem értem miért kell 16 éveseknek tabit szedni. Miért nem jó az óvszer?
2010. szept. 14. 19:21
 7/10 A kérdező kommentje:
mert ezt irta fel a dokim... különben is hány 16 éves szed már ilyen bogyót ? -.-'
2010. szept. 15. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van szívem, én konkrétan 8 kilót szedtem fel 3 hónap alatt tőle, pedig világéletemben sovány voltam, 55 kiló 180 centihez. Abba is hagytam ezt, visszaváltottam a régi gyógyszeremre. De persze nem mindenkire hat egyformán ez a gyógyszer sem, bár tény, hogy alapvetően ez egy gagyi gyógyszernek számít a Richteren belül. (rokonom gyógyszerész)
2010. szept. 15. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:

"különben is hány 16 éves szed már ilyen bogyót ?"

Ez nem válasz. Legalábbis nem a kérdésemre. 16 évesen még nem kellene gyógyszert szednie (szinte) senkinek. Ez most olyan, mint ha azt mondanád, hogy a cigivel sincs baj, hiszen hányan szívják?...

2010. szept. 15. 19:20
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: nekem sem ez volt a kérdésem hogy szerintetek baj ha 16 évesen szedek fogamzásgátlót .. ? -.-
2010. szept. 15. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!