Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma probaltuk ki eloszor a parommal a Pharmatex huvelytablettat.(Csipett) Belem ment el es mivel az van a betegtajekoztatoba irva h csak ket ora elteltevel lehet meg mosakodni akkor mennyi eselye van a igy a teherbeesesnek? Koszi a valaszokat. 24/L
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 20:28
1/5 anonim válasza:
Engem is csípett. Pedig férfi vagyok. Az volt a furcsa, hogy rögtön ejakuláció után kezdett el istentelenül marni.
Szerintem kicsi esély van a terhességre, mert a belső szerveidet is szétmarja. (A péniszemet legalábbis nagyon durván kikezdte. A csaj sem járt sokkal jobban)
2/5 anonim válasza:
A hüvelykúp nekünk nem csípett. És én egyből meg szoktam fürdeni utána, meg kimosni a cuccot, eddig soha nem lett semmi baj belőle, viszont a szappan használatát kerüld alkalom utáni mosakodáshoz.
3/5 anonim válasza:
Igen, csíp, sajna lehet ilyen mellékhatása. Csökkenti a kockázatokat, de ki nem zárja. A Pharmatex inkább kombinált (kiegészítő) fogamzásgátlásra jó mintsem csak azt használni és semmi mást.
4/5 anonim válasza:
Nem sok.
De váltsatok inkább kúpra. Gyorsabban, jobban feloldódik. Más nevében nem.beszélhetek, de nekünk nem csíp.
5/5 anonim válasza:
krémet próbáljátok ki, az bevált nekünk anno
aki meg megfürdik utána, abból lesz a pharmatex baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!