Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól véd teljes mértékben?
Figyelt kérdés
tehát, a kerdésem a következő lenne...
most fogom elkezdeni szedni a Lindynette fogamzásgátlót, és érdekelne hogy mikortól lehetek eggyüt védekezés nélkül a párommal? (tehát hogy nem használun se gumit, se semmit, csak gyógyszert szednék)
2010. szept. 13. 16:55
1/8 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy a korod te sem írtad meg. A gyógyszer szedése mellett legalább egy hónapig használjatok óvszert. De ha nagyon fiatal vagy, később is lehet gond...
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem pár nappal utána már tuti lehet... Aznap én még tuti nem vágnék bele. Csak vélemény, tapasztalat nincs. 17/L
3/8 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. irtad hogy a későbbiekben akár gondot is okozhat?? mire gondoltál ez alatt???
2010. szept. 13. 16:59
4/8 A kérdező kommentje:
amugy meg köszönöm a válaszokat :)
2010. szept. 13. 17:00
5/8 anonim 

válasza:

Arra gondoltam, hogy a hormonrendszered még nincs teljesen kifejlődve, esetleg a gyógyszerre nem jól reagál, vagy más gyógyszer kell. Ilyen fiatal korban még gyógyszer mellet is lehetséges a terhesség.Nem akarom, hogy ideges légy...szerintem egy hónap után nem lesz gond. :)
6/8 A kérdező kommentje:
uhh...hát köszönöm....
2010. szept. 13. 18:15
7/8 anonim 

válasza:

Ugyan úgy véd fiatal korban is a tabletta, mint idősebb korban.
Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot:D
Az más kérdés, hogy 16 évesen nem kellene szedni... nem vmi egészséges ilyen korban.
Amúgy minimum két hetet várjatok.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi neked is a választ....igen tisztában vagyok vele hogy nem valami egézsséges, de mivel az óvszert nem igazán szeretjük, igy inkább tabi. nem szeretnék édesanyám hibájába esni, aki 16 évesen szült engem....
2010. szept. 13. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!