Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a spirálról? Hormonmentes és hormon tartalmúról egyaránt érdekel
Sziasztok!
22/L
Tartós fogamzásgátlást szeretnék, se tablettát se injekciót nem szeretnék mivel sportoló vagyok és nem szeretnék sok hormont bevinni a szervezetembe.
Mi a véleményetek a spirálról? Nektek bevált? Volt valami fura mellékhatása?
Köszönöm a válaszaitokat előre is!
szia
nekem hormonmentes van évek óta, imádom
Hormonmentesem van. Egyelőre minden nap görcsölök, a vérzésem 8 napja tart, de a 6. naptól csak pecsetelő. Nekem ebben a ciklusban tették fel pár napja.
Kiváncsi leszek, hogy megszokja-e a szervezetem, én nagyon szeretném. Nálam kizárt a hormon, nem akarok bekavarni a testem működésébe ilyen szinten.
22N
2. Menzeszem is megvolt a spirállal. Mennyisége egy nagyon picit több, jobban görcsöltem, 2 nappal hosszabb volt. Futás és szex után vérezgetek még.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!