Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény után mennyit ér?
Az esemény utánira nem alapoznék. Nekem egyszer kellett (!) bevennem, utána két hétig ágyban feküdtem, annyira megzavarta a szervezetem. Legközelebb inkább leszek terhes, minthogy bevegyem...
Neked sem javaslom. Lehet, hogy felszabadult lesz a szex de utána vagy nagyon frusztrált leszel a terhesség gondolatától, vagy belezavarsz a hormonjaidba. Vagy megtartod te is a kisbabát.
Majd beveszed utána és szvsz.
Illetve: le is nyelhetnéd, ha már itt tartunk.
B-kérdés, mennyire érzed gáznak, h félreb@szol?
Hatásosnak hatásos - terhes nem leszel, meg "hatásosan" széttrollkodod a hormonháztartásod ha ész nélkül rendszeresen nekiállsz esemény utánit szedni. Többszörös dózis van benne mint a normál fogamzásgátlóban. NEM rendszeres szedésre van kitalálva, hanem a "kisebbik rossz" elve alapján (nem jó, de még mindig jobb mint a nem kívánt terhesség).
Azon gondolkoztál már nem lenne korrektebb lezárni a kapcsolatod és rendes tabival új kapcsolatba kezdeni ha már ennyire félre akarsz kúrni?
Ha jól értem egy éjszakára meg akarod csalni a pasidat, ráadásul telepumpáltatnád magad és ehhez még egy lórugásnyi hormonnal is szét akarod verni a szervezetedet? Gratulálok, igazán érett, felnőtt gondolkodás!
Az eseményutáni tabletta helyett javasolnám inkább, hogy köttesd el magad, hogy még véletlenül se tudj szaporodni!
Olyan kamu szag van itt, hogy bedugult az orrom 👃🏻 😂 😂
Az a terv hogy az esemény utáni tablettát esemény után veszed be??
Fej fájásra mit szedsz vérnyomás csökkentőt 😂 😂 😂 buta f@sz
Úgy röhögök elirtam javítás 👇🏻
Az a terv hogy az esemény utáni tablettát esemény előtt veszed be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!