Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt állitja a fogamzásgátló tablettától nehezebben indul be, igaz?
Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt, mar 3eve szedi , mar egy ideje enis eszrevettem nem akarja mindig amikor en. Meg izgatni kell sokaig.. es most elkezdte azt a dumat , hogy a fogamzasgatlo tablettatol van , mert baratnoivel beszelte h attol lehet mert , hogy okis igyvannak.. igaz lehet? Vagy csak egy jo kapaszkodo,ok , hogy miert nem akarja..2022. jan. 20. 21:00
11/16 A kérdező kommentje:
Ertem, csakhat neki nehez megmagyarazni mert, hogy nemertem meg meg a hasonlo szovegek..😅
2022. jan. 21. 08:25
12/16 anonim válasza:
Nekem kb teljesen eltüntette a libidómat az évek alatt. Abbahagytam a szedését, és azóta jó újra a szex, pedig ugyanazzal a férfival vagyok.
Nagyon gyakori mellékhatás ez.
13/16 anonim válasza:
Igen lehet. Én imádok szexelni, de a bogyótól olyan száraz voltam mint a sivatag, pedig máskor pillanatok alatt benedvesedtem. De amíg szedtem, hiaba izgatott a férjem akár egy órát is, konkrétan nem tudtunk szexelni mert fájt. Emellett a melleimben szúró fájdalmaim voltak tőle, szóval abbahagytam 2 hét után. Meg is oldódott minden probléma.:)
14/16 anonim válasza:
Pedig egy kicsit te is utánanézhetnél a tabinak, egy felnőtt pasi igenis legyen minimálisan tisztában ezekkel szerintem manapság. Megértem, hogy a párodat zavarja, hogy nem hiszel neki és nem érted meg. Egyszerűen megdöbbenek, hogy mennyire érdektelen sok férfi a védekezést és a női egészséget illetően.
15/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:)
Ő is csak most hozta fel ezt, ezért eddig nemis nézegettem ,hogy létezik ilyen..
2022. jan. 25. 17:42
16/16 anonim válasza:
Talán neked is ki kéne venned a részed a védekezésben, nem rátolni az egészet a csajodra, hadd tömje magát minden szarral, aztán nyafogni, hogy nem akar szexelni, meg kitalálni, hogy csak ráfogja erre.
(Nekem se volt abszolút libidóm tőle. 1 dobozzal ettem meg, ennyi nekem elég is volt egy életre, nem még gyógyszervàltás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!