Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Párom azt állitja a fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt állitja a fogamzásgátló tablettától nehezebben indul be, igaz?

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt, mar 3eve szedi , mar egy ideje enis eszrevettem nem akarja mindig amikor en. Meg izgatni kell sokaig.. es most elkezdte azt a dumat , hogy a fogamzasgatlo tablettatol van , mert baratnoivel beszelte h attol lehet mert , hogy okis igyvannak.. igaz lehet? Vagy csak egy jo kapaszkodo,ok , hogy miert nem akarja..

#szex #Fogamzasgatló tabletta #Kivánatosság
2022. jan. 20. 21:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló nagyon sok nőnél libidócsökkenést okozhat. Ilyenkor általában dokihoz megéri elmenni. Ő csinál egy vérvételt és felír új gyógyszert.

Nálam is okozta egy időben (pár hét), de én hamar kapcsoltam és mentem dokihoz. Utána visszajött a szexuális étvágyam eléggé.

2022. jan. 20. 21:02
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Igen, okozhat hüvelyszárazságot és jelentős libidócsökkenést is. Elég gyakori mellékhatás. Mivel leállítja a peteérést, kvázi kikapcsolja a női szervezet "motivációját" (jobb szót nem találtam) hogy szaporodjon=aktust létesítsen.
2022. jan. 20. 21:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze h igaz!
2022. jan. 20. 21:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátlónak az egyik mellékhatasa a libidó csökkenés.
2022. jan. 20. 21:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen a válaszokat!
2022. jan. 20. 21:14
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Megerősítem, tényleg igaz. Nálunk a mercilon nullára tette az akkori barátnőm libidóját. (ami amúgy sem volt magas)

Rá is ment a kapcsolat.

2022. jan. 20. 21:16
 7/16 A kérdező kommentje:

Hat ez nem hangzik tul jol..

Esetleg gyogyszer valtas tenyleg segithet, vagy ugyanaz es tokmindegy?!

2022. jan. 20. 22:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Segíthet de attól ugyanúgy benne van a pakliba hogy esetleg más mellekhatas jelentkezik.
2022. jan. 20. 22:22
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Előfordulhat. Kell egy alapos kivizsgálás, és gyógyszerváltás, egy próbát megér. De tény, én is voltam úgy kapcsolatban, hogy már nem kívantam a másikat, és teljesen elhittem, hogy biztos a tabi. Aztán miután találkoztam a jelenlegi párommal, magasabb a libidóm mint valaha, pedig ugyan azt szedem.
2022. jan. 20. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
LEHET akár ez is az oka, meg más is. Nődoki - készítményváltás, utána meglátjátok. Ha az sem segít akkor készítmény elhagyása és meglátod ~3 hónap alatt változott-e valami. Ha nem akkor nem ez volt a bibi...
2022. jan. 20. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!