Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PCOS mellett van esély terhességre az alábbi esetben?
Mindig rendszertelen volt a ciklusom, 30-60 napos.
Szeptember óta szedem az Adimet nevű gyógyszert ami októberben meg is hozta a menstruációm, és azóta 31 naponként jön meg, ilyen pontos sose volt mióta az eszemet tudom. Most azonban 35 napnál tartok, és sehol semmi. Rendszeres szexuális életet élek, ovszerrel védekezünk, de félek hogy mi van ha valahogy mégis terhes vagyok és amiatt nem jön meg. Persze tudom 3 hónap még nem statisztika. Illetve most idegesebb is vagyok a vizsgáim miatt, ez is közbejátszhat.
Mikor érdemes terhességi tesztet venni?
Tabletta mellett pontosnak kell lennie, hiszen művi vérzés. Viszont még csak három hónapja szeded, a stressz is szétcseszi a hormonokat, úgyhogy nem hiszem, hogy terhesség.
Viszont ha ez még egyszer előfordul, akkor keress fel nőgyógyászt, mert nem szabadna gyógkimaradoznia, ha rendesen szeded a gyógyszert.
Esetleg nem felejtettél el egy szemet a hónapban vagy voltál beteg és szedtél valami gyógyszert, ami hathat rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!