Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok válaszát várom ide, akiknél történt már gyógyszerváltás? Nálatok hogyan volt?
Figyelt kérdés
Lindynette 20-ról váltottam Milligestre. A 7 napos szünetben voltam, mikor a doki a M.-et írta fel a Lindy helyett. (mellékhatások miatt). Mint írtam, ugye a 7 napos szünetben voltam, a L új levelét ma kellett volna amúgy elkezdenem, de ugye már a Milligestet kezdtem el a L. helyett. A M. leírásában az áll, hogy úgy kell váltani, hogy a megvonásos vérzés első napján kell elkezdeni az új gyógyszert. De a gyógyszerváltás olyankor jött, mikor a szünet volt. remélem, érthetően fogalmaztam. A kérdésem tehát, hogy a védelem folyamatos marad? Más is volt így? kell kieg. védekezés és ha igen, meddig?2010. szept. 8. 18:07
1/6 anonim válasza:
Hát az a biztos, ha dokit kérdezel!
2/6 anonim válasza:
Ez van rá írva, de én is úgy csináltam mint te, nekem azt mondta a doki így jó.
3/6 A kérdező kommentje:
És kellett kieg. védekezés? Vagy a védelem megmarad? ezt elfelejtettem sajnos megkérdezni hétfőn.nem kockáztathatok egy esetleges terhességet semmiképp. megkérdeztem amúgy ma a háziorvosomat is mert be kellett hozzá ugranom, ő azt mondta, hogy nem kell mellévédekezni semeddig, mert foly. marad a védelem. de azért írtam ide, mert praktikus válaszokra is szükségem van.
2010. szept. 8. 18:38
4/6 anonim válasza:
"nem kockáztathatok egy esetleges terhességet semmiképp"
Akkor mi a kérdés? Nem vagy benne biztos, hogy véd-e. Más sem lehet benne biztos, hisz attól, hogy vki így csinálta és nem lett terhes, még nem jelenti azt, hogy használt a tabi.
Tehát: Védekezz legalább két hétig még óvszerrel, és akkor tuti.
5/6 anonim válasza:
én is így váltottam, hogy vége volt a szünetnek és a 8. napon az újat kezdtem. a védelem megmarad. nem kell kiegészítő védekezés. amúgy én is Lindynette-ről Milligestre. nem lett probléma szerencsére.
6/6 anonim válasza:
Ha aggódsz akkor inkább használj mást is, de szerintem ha egyszer a doik is ezt mondják, hogy nem kell, akkor nem kell. Egyébként is teljesen logikus, mert amúgy is mindig kimarad egy hét, ha nem maradna az inkább csak jobban összezavarná a szervezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!